Keystone logo

40 Humanistisk kandidatexamen Program i Juridik 2024

Filter

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Studier i juridik
 • Allmänrättsliga studier
 • Juridik
Studiefält
 • Studier i juridik (40)
 • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

  Humanistisk kandidatexamen Program i Juridik

  Kandidaten utbildningsnivå omfattar grunderna. Genom att tjäna en Bachelor of Arts (BA), kommer du vara beredd på en post-nivå karriär. Alternativt, kvalificerar examen du ange en masternivå program för att skaffa sig en högre nivå karriär.

  Vad är en BA i lag? Studenter som går in detta område lär dig allt om rättsliga förfaranden och konsekvenser. Kurser undervisar lag teori tillsammans med praktiska färdigheter. Lagen är en särskilt vätske område, vilket innebär att läroplaner är alltid uppdateras och utvecklas för att stanna relevant. Eftersom kandidatnivå innebär grunderna, det finns ett stort fokus placeras på forskning och fallstudier när man studerar lag, snarare än i rättsligt försvar och representation. Dessa kunskaper är vanligtvis reserverad för forskarutbildningen.

  Lagen är en av de mest avancerade ämnesområden. Oavsett om eleverna väljer att fortsätta sin utbildning eller satsa på en karriär efter att ha tagit sin kandidatexamen, kommer de vara med på hög nivå, viktiga arbete.Tjänar en BA är det perfekta sättet att förbereda sig för en magisterexamen också.

  Kostnaden för att tjäna en BA i lag varierar med många faktorer. Eftersom allt från program och skola du studerar i, till landet och studiernas längd påverkar undervisning och avgifter, bör du forskning så många alternativ som möjligt. Hitta ett program som uppfyller alla dina krav och passar i din budget.

  De flesta studenter som kommer in en juristutbildningen har för avsikt att bli advokater. Det finns många olika typer av advokater, inklusive advokater medborgerlig rättighet, konkurs advokater och kriminella försvarsadvokater, men denna nivå av arbete är endast tillgänglig för dem som har en Juris doktor och som passerar baren tenta. Om du väljer att börja arbeta efter att ha tagit en kandidatexamen, kan du hitta en position som en paralegal, juridisk sekreterare, eller en juridisk rådgivare.

  Om du är intresserad av lag, tjäna en kandidatexamen 's examen är det första steget för att komma in detta område.Oavsett om du vill gå vidare till en högre nivå examen eller inte, börjar med en kandidatexamen 's examen. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.