Keystone logo

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Internationell sportförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Sport och motionsstudier
  • Idrottsverksamhet
  • Internationell sportförvaltning
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Internationell sportförvaltning

Arbetsmarknaden är skiftande, och många av de ståndpunkter som en gång krävs bara en gymnasieexamen nu kräver en kandidatexamen. Detta fyraåriga programmet ger enskilda specialiserad kunskap och kompetensutveckling för att hjälpa dem i deras uppfyllande av olika positioner. De som är intresserade av humaniora studier bör överväga en kandidatexamen.

Många kanske undrar vad en BA i International Sports Management är. Det är ett innovativt program som inte bara förbereder individer att hantera, men också organisera, planera och utvärdera sport på en internationell nivå. Programmet fokuserar på Sports Management principer, idrottspolitiken och allmänna effektiva förvaltningsmetoder. Sport lek integreras i program för att hjälpa eleverna att utveckla starka personliga färdigheter och få förståelse för kulturella skillnader. När programmet är klart, är akademiker beredd att framgångsrikt analysera, förstå, odla och hantera olika idrottslag.

Även denna grad fokuserar på sportbranschen, kan förvaltnings- och utvecklings färdigheter som erhållits genom programmet tillämpas på ett antal olika positioner inom olika branscher. De tvärvetenskapliga aspekter av denna grad bidrar till att öka mångsidigheten hos dessa akademiker.

Ett antal faktorer bidrar till kostnaden för en BA i International Sports Management. Några viktiga bidragsgivare är den geografiska placeringen av den institution, den genomsnittliga kostnaden för närvaro och om du studerar personligen eller online.

Det finns en mängd olika möjligheter inom området idrott för personer med denna grad. Inte bara kan individer driva positioner med idrottslag, men de kan också gå med sport marknadsföring och medieföretag, samt forskningsorgan. De med starka försäljnings förmågor kan överväga marknadsföring och försäljning positioner, eller gå till en sport egen verksamhet.Det finns också möjligheter för erfarna personer för att bli konsulter.

Om du har ett företag sinne och en passion för sport, kan en BA i International Sports Management leda till ett perfekt tillfälle för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.