Keystone logo

25 Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi Företagsledning Internationell företagsverksamhet 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Företagsledning
  • Internationell företagsverksamhet
Studiefält
  • Företagsekonomi (25)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi Företagsledning Internationell företagsverksamhet

Innan du går ut och få ett heltidsjobb, många studenter investera i att få en kandidatexamen. Dessa grader är tänkta att ge studenterna behövs yrkeskunskaper eller förbereda dem för att gå vidare för att få en yrkesexamen.

Vad är en BA i International Business Management? Denna examen är idealisk för studenter som har ett intresse av att arbeta med globala affärsmarknaden. Även om eleverna kommer att utveckla kärnverksamheten relaterad kunskap, kommer de också ta specialiserade kurser i samband med internationella affärer. Till exempel, kan eleverna ta klasser på företagsekonomi, aktuella frågor inom internationell företagsledning, marknadskommunikation, konsumentbeteende, affärsjuridik och jämförande länderstudier.

Studenter som slutför sin kandidatexamen i internationell företagsledning kommer att ha de kunskaper och färdigheter som krävs för att lyckas i den här branschen.De kan också hända att fler arbetsmarknadsrelaterad finns tillgänglig för dem och att deras intjäningsförmågan har ökat kraftigt. Dessutom kommer studenterna vara beredda att fortsätta sin utbildning genom att anmäla sig en MBA-program.

Även om de flesta studenter tar fyra år att slutföra sin kandidatexamen, vissa tar bara tre år. Detta kan påverka hur mycket det kostar att få denna typ av examen utöver den skola som deltog och hur mycket undervisning är på denna institution.

Akademiker med en kandidatexamen i internationell företagsledning kan arbeta i verkställande bistå, mäklare, tull, rekrytering och försäljning på en internationell nivå. Även om det finns många lediga jobb för internationella studenter företagsledning, många går vidare till att arbeta som internationell marknadsdirektörer, styrekonomer, och multinationella företagsledare.Andra får en position som Business Development Director, internationell utrikespolitisk rådgivare, internationell utbildning chef, eller en tullen och handeln manager.

Det finns många internationella företagsledning program tillgängliga för studenter som är intresserade av att få en kandidatexamen i detta område. För att få mer information om dessa program, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.