Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 15 Kandidatexamina i humaniora (Humanistisk kandidatexamen) i Inredningsarkitektur 2024

15 Humanistisk kandidatexamen Program i Inredningsarkitektur 2024

Översikt

Att tjäna en Bachelor of Arts-examen visar engagemang inom ett liberal arts-område och en mängd expertis till potentiella arbetsgivare. Det ger kandidater en kant över dem utan formell utbildning.

Vad är en BA i interiörarkitektur? Graden syftar till att undervisa studenter hur man designar inredningar som är vackra och användbara. Fältet skiljer sig från inredningen eftersom det avgör form och egenskaper i ett rum istället för inredning och arrangemang av föremål inuti utrymmet. Interiörarkitekturen innebär utformning av byggnader och ritningsplaner, och en del av fältet handlar också om bevarande av gamla byggnader. Studenter kan också lära sig principer för design och hur man applicerar dem i stor skala för inuti utrymmen.

Interiörarkitekturprogrammen lär eleverna hur man utformar estetiskt tilltalande utrymmen. Studenter kan också lära sig om byggkoder och hur man möter deadlines, en viktig färdighet när byggnaden beror på en uppsättning planer som levereras.

Interiörarkitektur kandidatexamen har olika kostnader beroende på universitet eller institution som erbjuder programmet. Programmets längd bestämmer hur många kvartaler eller terminaler av undervisning som krävs och det totala beloppet det kommer att kosta.

En BA i inredningsarkitektur förbereder inte bara studenter för karriärer som arkitekter, det ger dem en kant över deltagare utan grader. Kompetenserna från interiörarkitekturkurser är de som behövs för jobb i ett arkitektfirma. Privata företag kräver utarbetande och design färdigheter, tillsammans med kunskap om säkerhetskoder och tillgänglighet. Vissa arkitekter arbetar som stadsplanerare för offentliga byggnader och andra stadsprojekt. Andra inredningsarkitekter kan frilansera och erbjuda sina tjänster till individer, för att hjälpa människor att planera sina drömhem.

Universiteten runt om i världen, särskilt konstskolor, kan erbjuda denna examen. Online skolor erbjuder också den populära examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Arkitekturstudier
 • Inredningsarkitektur
Studiefält
 • Arkitekturstudier (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat