Keystone logo

2 Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i management Ledarskap Globalt ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i management
  • Ledarskap
  • Globalt ledarskap
Studiefält
  • Studier i management (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i management Ledarskap Globalt ledarskap

En kandidatexamen är en akademisk milstolpe uppnås ofta efter tre till fyra års kurser inom ett specifikt område eller disciplin. Kandidatexamen krävs innan eleverna kan slutföra någon form av examen arbete för det område där de är intresserade.

Kandidatexamen i globalt ledarskap är en särskilt stor investering i en utbildning och framtida karriär. Vad är en Bachelor of Arts i Global Leadership? Det är en grad som fokuserar på ledningen i den globala ekonomin, och som sådan, denna grad har en betoning på internationella relationer, ledning förberedelse, politiskt engagemang och företag. Kurser som globala ledarskap studenter göra när i programmet hör som den globala supply chain management, marknadsföring, ekonomi, ledarskap studier och kommunikation olika kulturer ämnen.

Fördelarna med en kandidatexamen i denna disciplin inkluderar stärkt affärskompetens, ett vidgat kulturell inriktning och ökad känslighet för skillnaderna däri. Akademiker i detta kandidatexamen program lär sig också bättre färdigheter ekonomisk förvaltning och har möjligheter att förbättra sin kommunikation stilar och vässa sin förmåga att lösa problem.

Kostnader för Bachelor of Arts i Global Leadership varierar beroende på vilket land du studerar in och skola du väljer att delta. Antagning kontor är de bästa ställena att kontakta för aktuella terminspriser och stipendiemöjligheter.

Karriärer att vänta med detta kandidatexamen inkluderar anställnings vägar i lag och politik samt ledande befattningar i internationella företag, ekonomisk utveckling och internationella relationer.En kandidatexamen är inte en garanti för anställning, dock så att eleverna bör vara noga med att förbereda noggrant för sina önskade jobb och forskning marknaden innan examen.

Tack vare bekvämligheten av Internet, kan eleverna enkelt ansöka direkt till antagning till en Bachelor of Arts programmet. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.