Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Global distributionsledning 2023

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Global distributionsledning 2023

overview

En kandidatexamen är en prestation som hjälper ge de studerande för nästa fas i sin karriär eller pedagogisk utveckling. En kandidatexamen är en förutsättning för en examen eller doktorsexamen. Dessutom erbjuder en kandidatexamen studenter utbildning i karriärväg som de själva väljer.

Så, vad är en Bachelor of Arts i Global Supply Chain Management? En kandidatexamen med inriktning på Supply Chain Management ger studenterna intensiv träning i flera olika typer av ledning, logistik och genomförande av planer med globalt perspektiv. I dagens alltmer internationell marknad, dessa utbildningar anges att ge de studerande med de verktyg och färdigheter de behöver för att vara effektiva ledare i distributionskedjan marknaden. Kurser som elever i detta program tar omfattar affärsjuridik, förvaltning teori, ekonomisk logistik och verksamhetsstyrning.

Studenter som fullföljer en Bachelor of Arts i Global Supply Chain Management är utrustade med kulturell kompetens, avgörande och fasta beslutsfattande färdigheter, globala ledarskap och kompetens inom analys.

Kostnaden för en global supply chain management grad varierar från universitet till universitet. Nå ut till skolor och program som intresserar dig att ta reda på hur mycket du kan förvänta dig att betala för undervisning, avgifter, böcker och liknande.

Yrkesval tillgängliga för studenter som har en kandidatexamen i globala supply chain management omfattar produktion och materialplanering, i vilken individen skulle vara ansvarig för noggrann planering och genomförande av relevanta projekt företaget. En student kan också välja en karriär som analytiker eller chef i ett distributionsbolag. Dessutom kan en elev vara intresserad av att ta ett jobb som logistiker för hyra av olika företag eller ingenjörsbyråer.

Allt som allt är en Bachelor of Arts i Global Supply Chain Management en stor investering för studenter som är bra med detaljer och intresserad av ekonomi. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

read_more

filters

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i management
  • Distributionsledning
  • Global distributionsledning
fields_of_study
  • Studier i management (1)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format