Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Film Industry i Storbritannien 2023

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Film Industry i Storbritannien 2023

Översikt

Vad är studier inom filmindustrin?
Filmindustrin studier är studiet av affärs- och kreativa aspekter av filmindustrin. Den innehåller allt från utveckling och produktion av filmer till distribution och utställning. För övrigt, det inkluderar också forskning om historia, teori, och kritik av film.

Vad kan jag göra med en examen i filmindustri?
Det finns ett antal olika karriärvägar som du kan ta med en examen i filmindustri studier. Ett alternativ är att bedriva en karriär inom filmproduktion. Detta kan innebära att arbeta som producent, direktör, eller manusförfattare. Alternativt kan du också arbeta med filmdistribution eller marknadsföring. Kandidater från filmindustrin kan också arbeta som filmkritiker, historiker, eller teoretiker.

Vilka grader finns inom filmindustrin?
Det finns ett antal olika typer av filmindustrin grader tillgängliga. Ett alternativ är att bedriva en kandidatexamen i filmvetenskap. Detta skulle ge dig en solid grund i historien, teori, och kritik av film. Alternativt, du kan bedriva en examen i filmproduktion, som fokuserar på filmindustrins affärssida. Det finns också grader tillgängliga inom filmdistribution eller filmmarknadsföring, vilket skulle förbereda dig för en karriär inom reklam- och försäljningssidan av branschen. Oavsett vilken rutt du väljer, en examen i filmindustri studier kan leda till en givande och spännande karriär.

Vad ska jag studera under min filmindustri examen?
Kurserna för en filmindustri examen kommer att variera beroende på det specifika program du väljer. i alla fall, generellt, du kan förvänta dig att studera ämnen som filmhistoria, teori, och kritik; filmproduktion; och filmdistribution och utställning. För övrigt, du kan också ha möjlighet att ta kurser inom relaterade områden som underhållningsföretag eller kommunikation. Genom att studera ett brett spektrum av ämnen, du kommer att vara beredd på en karriär inom ett antal olika aspekter av filmindustrin.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

Att ta en kandidatexamen i humaniora (BA) är en akademisk prestation som är möjlig efter att man slutfört en rad kurser under tre eller fyra år. De ämnen som man studerar för att ta denna examen varierar kraftigt bland humaniora och vetenskap.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Storbritannien
  • Journalistik och masskommunikation
  • Filmvetenskap
  • Film Industry
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Närliggande studieområden