Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kandidatexamina i humaniora (Humanistisk kandidatexamen) i Förvaltning i Nowy Sącz, Polen 2023

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Förvaltning i Nowy Sącz, Polen 2023

Översikt

Nowy Sacz är bland de högt urbaniserade stad Polen med många utbildningsinstitutioner och utbildningscentrum. Staden är känd för de centra som erbjuder språk-och tekniska utbildningar. Den har känd institut såsom Szkoła Językowa Perfekt engelska, Specjalny Ośrodek Szkolno - Wychowawczy, och Zgromadzenie zakonne Sióstr Felicjanek.

Förvaltningsfältet gäller ofta för individer i ledande ställning i näringslivet. Studenter som söker en förvaltningsutbildning kan lära sig att vara representanter för sina respektive organisationer. De kan också lära sig att hantera administrativa och anställda relaterade frågor.

Liksom många andra EU-länder, har Polen billigt eller tom gratis undervisning till EU-studenter. Blivande studenter ska vända sig direkt till deras valda polska institution. Universitetet i Warszawa, till exempel avgifter mellan £ 1300 och £ 2.500 per år för sina kurser i engelska.

Att ta en kandidatexamen i humaniora (BA) är en akademisk prestation som är möjlig efter att man slutfört en rad kurser under tre eller fyra år. De ämnen som man studerar för att ta denna examen varierar kraftigt bland humaniora och vetenskap.

Läs mer

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Polen
 • Studier i management
 • Förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden