Keystone logo

76 Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i management Förvaltning 2024

Filter

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Studier i management
 • Förvaltning
Studiefält
 • Studier i management (76)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i management Förvaltning

  En Bachelor of Arts (BA) ger en bred grund för studenter i högre utbildning och framtida karriärer. Fyra års studier på grundnivå kan leda till att uppnå denna grad, med kurser inom humaniora, konst och språk för att stödja en väl avrundad utbildning till förmån för specialisering.

  Vad är en BA i ledning? Projektiva företagsstudenter kan starta sin karriär med detta program och studera de färdigheter som krävs för att driva ett företag eller en organisation. De aktuella kurserna lär eleverna om uppgifter och praxis inom ledning i mitten till hög nivå och förbereder dem på att närma sig affärsproblem i den moderna världen. Alternativ för specialisering är vanliga och kan omfatta marknadsföring, personal, informationsteknik eller offentlig förvaltning.

  Under en BA i Management utvecklar studenterna viktiga verkliga färdigheter som företagsledare bygger på. Läroplanen kan förbättra kommunikationen, problemlösning och konfliktlösningsförmåga, inramad inom en förståelse för moderna ledarskaps- och organisationsstrategier.

  Att ta en BA i Management först kräver att överväga kostnader-fyra år av undervisning, ansökningsavgifter, rum och styrelse om campus-baserade, läroböcker och mer. När du förbereder dig för att ansöka ska studenter konsultera skolor av intresse och fråga om detaljer om dessa kostnader.

  En BA i Management ger en värdefull bakgrund för många karriärer. Nästan varje organisation behöver ledning: någon att övervaka verksamheten och samordna individer och grupper inom standarder. Sådana positioner kan vara specifika i omfattning, till exempel projektledare och marknadschef, eller involvera bredare roller som personal och logistikansvariga. Kandidater från detta program kan också hitta konsulttjänster i stället, jobba med kundföretag som data- eller systemanalytiker, riskhanterare eller rättsmedicinska revisorer.

  Man kan hitta program för att få en BA i Management på universiteten över hela världen. I många fall är online-lärande ett alternativ för sökande som bor externt från sådana skolor eller vill studera utomlands. För att lära dig mer, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.