Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 147 Kandidatexamina i humaniora  (Humanistisk kandidatexamen) i Företagsledning 2023

147 Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsledning 2023

Översikt

En Bachelor of Arts, eller BA, är en internationellt erkänd akademisk examen för studenter som genomför en utbildning inom ett visst ämnesområde. Kandidatexamen program tar normalt mellan tre och fyra år att färdigställa, då de flesta akademiker bedriva antingen en högre avancerad examen eller en karriär inom just deras ämnesområde.

Precis vad är en kandidatexamen i Business Management - BBM? En Bachelor of Arts i Business Management intjänats efter en student avslutar en tre-till-fem års grundutbildning som täcker ett brett spektrum av kurser som rör företag och företagens värld. Typiska frågor av studien omfattar redovisning, affärsetik, finans, human resource management, marknadsföring och ekonomi, bland annat.Även om mycket av kurser som omfattas av en Bachelor of Arts i Business Management-programmet är liknande den i ett företagsekonomi program, BA i företagsledning lägger en betydligt större tonvikt på ledning och ledarskap.

Framgångsrika utexaminerade från affärshanteringsprogram är förberedda för en lång rad internationella affärslägen. Läroplanen och verkliga erfarenheter som gjorts i en typisk Bachelor of Arts i Business Management - BBM kurs lämnar akademiker med starka teambuilding och ledningskompetens som kan användas både i yrket och i verkliga livet.

Kostnaden för en Bachelor of Arts i Business Management - BBM varierar kraftigt baserat på en mängd olika faktorer, bland annat längden på programmet och var, geografiskt, tas det.

Framgångsrika utexaminerade från Bachelor of Arts i Business Management - BBM program är förberedda för en lång rad positioner inom det globala näringslivet och företagssektorn. Vissa akademiker handväska entreprenöriella möjligheter, medan andra fortsätter att arbeta som försäljning eller marknadschefer, ekonomiska eller affärsanalytiker, affärs eller managementkonsulter, personalchefer eller vd: ar.

En Bachelor of Arts i Business Management är ett utmärkt alternativ för affärsinriktade studenter som vill maximera karriär och utbildningsmöjligheter. Om du vill veta mer om de olika möjligheter som finns för att få en kandidatexamen i Business Management - BBM, utforska vårt omfattande katalog av program som finns tillgängliga runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten form.

Läs mer

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Företagsledning
Studiefält
  • Företagsekonomi (147)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat