Keystone logo

21 Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Företagsekonomi
Studiefält
  • Företagsekonomi (21)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi

Innan eleverna kan gå vidare för att få en magisterexamen eller annan typ av yrkesexamen, måste de först får sin kandidatexamen. Dessa grader fokusera på ett specifikt ämnesområde och brukar ta tre eller fyra år att slutföra.

Vad är en BA i Business Economics? Studenter som registrerar sig en företagsekonomisk program kommer att introduceras till grundläggande ekonomi- och finanskoncept. Som en följd av detta kommer eleverna lära sig att tillämpa sina kunskaper om finansiella och ekonomiska gemensamma affärsproblem. Samtidigt som man arbetar denna grad kommer studenterna sannolikt att ta kurser i makroekonomi, mikroekonomi, redovisning, ekonometri, statistik och corporate finance. De kan också ta klasser inom marknadsundersökningar, marknadsföring och management.

När eleverna examen med en kandidatexamen i företagsekonomi, kommer de att vara beredd att få en välbetald ställning inom affärsbranschen och konkurrera med andra som är intresserade av att gå in på samma område. Med en av dessa grader kan också förbereda eleverna för att gå vidare för att få en MBA.

Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen är mycket varierande. I de flesta situationer, men hur mycket det kostar att tjäna en av dessa grader beror på hur lång tid det tar att avsluta programmet, där den valda skolan är belägen, och undervisningshastighet deltog institutionen.

En examen i företagsekonomi ger en solid grund för många olika yrken och arbetsplatser. Merparten av tiden, de med en kandidatexamen i företagsekonomi arbetar i någon utbildning, näringsliv, eller regeringen.De som innehar en av dessa grader kan ha möjlighet att säkra en position som en finansiell planerare, investeringsanalytiker, säkerhet säljare, eller som en försäkringsgivare.

Blivande studenter som är intresserade av att få en företagsekonomisk examen bör noga granska de program som de vill skriva in sig i eller skolor de vill delta. För att få igång processen, söka efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.