Keystone logo

10 Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi Entreprenörskap Entreprenörskap och ledarskap 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Entreprenörskap
  • Entreprenörskap och ledarskap
Studiefält
  • Företagsekonomi (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi Entreprenörskap Entreprenörskap och ledarskap

En BA (Bachelor of Arts) är en eftergymnasial examen som tar ungefär åtta terminer att slutföra. Studenter tar kurser i allmänna studie liksom i sin karriär område. Program finns både nationellt och internationellt.

Du kanske undrar, vad är en BA i entreprenörskap Management? Detta program är utformat för att utbilda motiverade individer att skapa och leda nya verksamheter och företag. Varje program kommer att variera, men eleverna tar ofta lektioner i företagsekonomi, marknadsföring, ekonomi, management, kommunikation och ledarskap. Många program ger studenterna möjlighet att skapa team och arbetet med att utveckla företag för att få verklig livserfarenhet med att hantera ett nytt företag.

Tjänar en examen i ledningen företagande är fördelaktig i ett antal olika sätt. Eleverna lär sig att experimentera med nya metoder och lära sig att vara en stark ledare.Många program erbjuder praktikplatser eller möjligheter att resa utomlands för att uppleva internationella kulturer och sätt att göra affärer. Ökade karriärmöjligheter och högre löner är också potentiella fördelar.

De kostnader som är förknippade med att tjäna en kandidatexamen i entreprenörskap varierar från en institution till en annan. Faktorer som är involverade innefattar platsen i skolan, dess rykte, programmets löptid och andra avgifter i samband med särskilda kurser eller praktikplatser. Eleverna uppmuntras att jämföra ett antal skolor och kontakta dem för att ta reda på vad som väntar ekonomiskt.

Akademiker med en förvaltning entreprenörskap grad har verktygen för att skapa sina egna karriärer. De är utrustade för att genomföra en idé och utforma en affärsmodell runt den. Beroende på deras intressen, kan studenter välja att öppna upp sin egen verksamhet i många olika ämnen och kategorier.Med sin ledarförmåga, de kan köra och hantera företag av alla storlekar.

Om du är en driven person, kan komma in i en värld av entreprenörskap vara en bra idé. Med vår omfattande online-databas, kan du söka efter program nedan och kontakta upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.