Keystone logo

35 Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi Entreprenörskap 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Entreprenörskap
Studiefält
  • Företagsekonomi (35)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Företagsekonomi Entreprenörskap

The Bachelor of Arts, eller BA, tilldelas studenter som fullföljer cirka fyra års kurser. Många akademiker tycker att en BA förbättrar karriärmöjligheter och ger dem möjlighet att säkra högre välbetalda jobb.

Vad är en BA i entreprenörskap? Det här utbildningsprogrammet förbereder eleverna för att effektivt hantera viktiga områden att starta och driva ett företag. Några av de ämnen som kan täckas genom loppet av detta program inkluderar detaljhandel, teknik, redovisning, och internationell marknadsföring. De som deltar i detta ämnesområde kan utsättas för att lära alla aspekter av att grunda ett företag, inklusive juridiska frågor, personalförvaltning, ekonomi och så vidare.

Skaffa en BA i entreprenörskap kan vara en viktig milstolpe för dem som vill starta och driva eget företag. Utbildningen som vunnits genom detta program kan vara mycket värdefull för framtida ägare. Denna grad kan också användas för att mata in ett antal karriärvägar.

Kostnaden för ett entreprenörskapsprogram kan variera kraftigt beroende på högskola eller universitet studenten tänker delta. Det är en bra idé att kontakta föredragna institution för att få korrekt information om inblandade kostnader.

Studenter som söker en kandidatexamen i entreprenörskap kan bli rätt med de kunskaper som behövs för att framgångsrikt hittat ett företag. Även om de inte starta eget företag, akademiker i detta program behålla möjligheten att ange ett antal karriärvägar. Utbildningen som erhållits från att fullfölja denna examen vanligtvis fortfarande relevant, så att de som får det att njuta av att vara i efterfrågan när de driver arbetstillfällen. Några av de positioner akademiker i denna stora kan kvalificera sig för bland annat affärskonsulter och analytiker, försäljningschefer och affärs reportrar.

Grader Entreprenörskap kan erhållas genom traditionell klass närvaro eller genom att ta online klasser, vilket gör det möjligt för denna pedagogiska inriktning uppnås överallt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.