Keystone logo

63 Humanistisk kandidatexamen Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Humaniorastudier
  • Litteratur
  • Engelsk litteratur
Studiefält
  • Humaniorastudier (63)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular education type

Humanistisk kandidatexamen Program i Humaniorastudier Litteratur Engelsk litteratur

En kandidatexamen är en kandidatexamen som finns tillgänglig inom många områden med inriktning mot liberal konst, språk eller samhällsvetenskap. Grader inom dessa områden öppnar dörrarna för ett brett utbud av jobb inom olika branscher, och är användbara för att hjälpa eleverna att utveckla läsning, skrivning och kritisk tänkande.

De undrar vad som är en BA i engelsk litteratur kan tro att detta ämnesområde bara handlar om att läsa och kommentera gamla romaner som inte längre är relevanta eller användbara på den nuvarande arbetsmarknaden. Detta kan dock inte vara längre från sanningen. En BA i engelsk litteratur är faktiskt en väl respekterad grad som utvecklar ett antal användbara färdigheter hos studenter. Coursework består av en hel del läsning av både fiction och nonfiction texter, samt tolknings uppsatser och oberoende forskningsprojekt.

En BA i engelsk litteratur lär studenterna solida skriftliga färdigheter som är användbara i många olika jobb. Det hjälper dem också att utveckla förmågan att läsa noga, tänka kritiskt och uttrycka sina idéer på ett sätt som lätt kan förstås.

Kostnaden för en kandidatexamen i engelsk litteratur varierar beroende på vilken skola den erhålls. De flesta examensprogrammen gäller minst fem år, och studenterna borde förvänta sig att betala för flera läroböcker för varje klass.

En BA i engelsk litteratur öppnar dörren till många olika karriärtyper. Undervisning är ett populärt jobbval för kandidater, men långt ifrån den enda. Den här graden förbereder eleverna för många olika jobb som kräver en hög nivå av läsning eller offentligt talande.

Högskolor och universitet runt om i världen erbjuder kandidatexamen i engelsk litteratur. Online-studie är det perfekta sättet att delta i institutionen efter eget val. Med distansundervisning spelar det ingen roll om du bor långt från institutionen efter eget val, eftersom du kan slutföra dina uppdrag och kommunicera med dina instruktörer online. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.