Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kandidatexamina i humaniora (Humanistisk kandidatexamen) i Ekonomi i Incheon, Sydkorea 2024

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Ekonomi i Incheon, Sydkorea 2024

Översikt

Incheon är en storstad och den 3: e mest befolkade plats i Sydkorea med över 2 miljoner invånare. Staden är en del av Seoul National Capital Area på grund av dess närhet till området. Det har flera universitet och högskolor.

Det finns tecken på ekonomisk skrift som går hela vägen tillbaka till den mesopotamiska eran. Utvecklingen av den moderna ekonomin kan vi till stor del tacka två grupper som kallas fysiokraterna och merkantilisterna för. Dessa grupper bidrog till att utveckla kapitalismen i Europa på 1600-talet.

De lärosäten som ingår regelbundna fyraåriga högskolor och universitet. Utbildning tas på stort allvar i Sydkorea, och landet är hem för flera universitet i världsklass, varav många har utbytesavtal med olika utländska universitet, och är ett bra sätt för utlänningar att uppleva livet på landet.

Att ta en kandidatexamen i humaniora (BA) är en akademisk prestation som är möjlig efter att man slutfört en rad kurser under tre eller fyra år. De ämnen som man studerar för att ta denna examen varierar kraftigt bland humaniora och vetenskap.

Läs mer

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Studier i ekonomi
 • Ekonomi
Studiefält
 • Studier i ekonomi (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden