Keystone logo

102 Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Bokföring
Studiefält
  • Studier i ekonomi (102)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Studier i ekonomi Bokföring

En Bachelor of Arts (BA) är en viktig akademisk referens i dagens konkurrensutsatta arbetsplatsen; har en BA är ofta obligatoriskt för sysselsättningen. Människor kan hitta sina utsikter till arbete är mycket mer begränsade utan denna grad. Förföljer en BA kan också utsätta dig för ett brett spektrum av ämnen, som kan hjälpa dig att välja rätt karriär.

Vad är en BA i redovisning? En kandidatexamen 's inom redovisning är en högt specialiserad examen som följer en distinkt läroplan. Eleverna ska förvänta sig att ta klasser i nationalekonomi, statistik, affärsjuridik, kostnadsanalys, skatter och revision. Löptiden för Programmet kan variera mellan olika länder och program är normalt två till fyra år.

Det finns flera anledningar till att människor väljer att handväska en bokföringsbyrå examen. Om inte annat, är redovisning språket för företag och banker. Denna grad bidrar till att ge akademiker med några av grunderna i ekonomi och bättre förbereder dem för arbete på detta område.

Kostnaderna kommer att vara olika beroende på var eleverna registrera och varaktigheten av sina program. Att tala med en antagning representant är ofta ett bra sätt att bekräfta registreringsavgifter och studiekostnader.

Redovisning är en integrerad del av personlig och corporate finance, och personer som innehar denna grad kan ha ett brett utbud av arbetstillfällen. Vissa väljer att fullfölja jobb som skatt utgivare för privatpersoner. Andra alternativ inkluderar karriär inom regeringen, rättsmedicin och kostnadsredovisning. En kandidatexamen 's examen i bokföring kan också vara en bra grund för senior-nivå befattningar. Personer som innehar denna grad kan så småningom gå vidare till vara CFO (Chief Financial Officers) eller VD (verkställande direktörer). En BA i redovisning kan också vara en språngbräda för mer avancerade kurser.

Det finns många fina inhemska och internationella bokföringsprogram. För studenter med mindre flexibla scheman, kan anmäla sig online klasser vara det bästa alternativet.Börja din forskning med hjälp av vår omfattande databas. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.