Keystone logo

1 Humanistisk kandidatexamen Program i Naturvetenskap Rymdvetenskap Astronomi i New Haven, Amerikas förenta stater för 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Amerikas förenta stater
  • Naturvetenskap
  • Rymdvetenskap
  • Astronomi
Studiefält
  • Naturvetenskap (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Humanistisk kandidatexamen Program i Naturvetenskap Rymdvetenskap Astronomi

New Haven är en stad i Connecticut, New England, USA. Staden grundades 1638. Currently New Haven är känd för högre utbildningar som staden är hem för några välrenommerade universiteten i världen. Livet i den här staden är full av rekreation och yrkesmässiga möjligheter.

Astronomi innefattar både teori och observation av himmelska föremål. Studierna kan kräva kurser i fysik och på vissa program får studenter lära sig hur man använder teleskop, stjärnkartor och speciell programvara. Den som är intresserad av att använda sitt kreativa tänkande och problemlösning kan ha intresse av att studera detta ämne.

USA är fortfarande världens mest populära destination för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder också ett brett utbud av spännande studieplatser. Statliga universitetssystem subventioneras delvis av statliga regeringar, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Att ta en kandidatexamen i humaniora (BA) är en akademisk prestation som är möjlig efter att man slutfört en rad kurser under tre eller fyra år. De ämnen som man studerar för att ta denna examen varierar kraftigt bland humaniora och vetenskap.