Keystone logo

2 Humanistisk kandidatexamen Program i Naturvetenskap Rymdvetenskap Astronomi 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Naturvetenskap
  • Rymdvetenskap
  • Astronomi
Studiefält
  • Naturvetenskap (2)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Naturvetenskap Rymdvetenskap Astronomi

Att erhålla en Bachelor of Arts görs genom att fylla i de nödvändiga kraven i ett grundutbildningen vid ett av många runt om i världen universitet. Du har möjlighet att tjäna din BA i en mängd olika stora företagen och koncentrationer inom disciplinerna konst och vetenskap.

Vad är en BA i astronomi? Om universum intresserar dig på något sätt, är detta en stor grad för dig att fortsätta. Eleverna lär sig om planeter, kometer, svarta hål, asteroider och andra aspekter av galaxen. Matematik och fysik används för att hjälpa eleverna att förstå de komplexa processer i universum. Övriga klasser fokusera på avbilda för dator, design och forskning. Inlärningsmetoder sträcker sig från föreläsningar till praktik, vilket ger en balans mellan traditionell utbildning och praktisk erfarenhet. Datorer och laboratorier används ofta för att hjälpa eleverna i deras studie.

Fördelarna med examen med en BA i astronomi inkluderar bättre karriärmöjligheter och möjligheten att tjäna en avancerad examen. När du har en högskoleexamen du har bättre chanser att hitta ett meningsfullt jobb eller avancerad examen.

Det tar normalt fyra år för att tjäna din BA i astronomi. Universiteten erbjuder dessa grader över hela världen. Studie kostnaderna beror på placeringen av skolan och hur lång tid det tar för dig att slutföra dina kurser.

De flesta akademiker med en kandidatexamen i astronomi blir astronomer för högskolor, universitet eller statliga myndigheter. Andra kan gå in i forskning och utveckling. De flesta astronomer kommer att undersöka vissa aspekter av universum för att förbättra tidigare vetenskapliga teorier eller ens komma upp med nya. Du kan också hitta karriärer i ett museum eller akademisk miljö för att lära fler människor om den underbara världen av astronomi.

Om du är intresserad av att få din BA i astronomi, bör du ta nästa steg. Fortsätta din utbildning. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.