Keystone logo

23 Humanistisk kandidatexamen Program i Humaniorastudier Arkeologi 2024

Filter

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Humaniorastudier
 • Arkeologi
Studiefält
 • Humaniorastudier (23)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Humanistisk kandidatexamen Program i Humaniorastudier Arkeologi

  Att tjäna en BA i arkeologi kan vara ett bra val för individer intresserade av att lära om samhällen i det förflutna och hur de passar in i det moderna sammanhanget. Att vara en arkeolog betyder inte ständigt att arbeta vid gräver i svältande värme. På grund av den ständigt utvecklade sofistikeringen av vetenskapliga tekniker är arkeologerna mycket bättre i stånd att tolka sina resultat med högre grad av förtroende.

  Framtida studenter frågar ofta, vad är en BA i arkeologi? Arkeologi är en långtgående disciplin. Att bedriva en examen på detta område innefattar att lära sig om forntida kulturer, forskningspraxis, geologi och ekologi. Många program erbjuder möjligheter att delta i utgrävningar samt laboratorieforskning. Det finns många subspecialties inom arkeologi, inklusive arkeologiska vetenskaper, rättsmedicinsk arkeologi, marin och kust arkeologi, arkeologi och arkeologi.

  Detta program och motsvarande kurs är fördelaktigt av ett antal skäl. Om inget annat, ger det eleverna en större historisk ram för sina liv. Dessutom kan en BA i arkeologi erbjuda en fördel när man konkurrerar om sysselsättningsmöjligheter.

  Kostnaden för att erhålla denna examen kan variera beroende på skola och land. Det är viktigt för potentiella studenter att noggrant undersöka vilka program som övervägs för att säkerställa att de uppfyller deras behov. Att kontakta en antagningsansvarig är ett utmärkt sätt att bekräfta alla anmälningsavgifter.

  Studenter som examinerar med BA i arkeologi kan bedriva ett antal olika karriärvägar. En populär är att arbeta på en arkeologisk grävning. Övriga sysselsättningsalternativ inkluderar personalpositioner på museer eller undervisning. Vissa akademiker fortsätter att driva avancerade grader på fältet.

  Det finns många bra program för personer som vill bedriva en BA i arkeologi. Vår omfattande databas kan vara till stor hjälp när vi försöker hitta rätt skola. Online-instruktioner kan vara ett attraktivt alternativ för studenter med mindre flexibla scheman och de som bor långt ifrån skolor som erbjuder denna examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.