Keystone logo

11 Humanistisk kandidatexamen Program i Arabiska 2024

Filter

Filter

 • Humanistisk kandidatexamen
 • Språk
 • Arabiska
Studiefält
 • Språk (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Humanistisk kandidatexamen Program i Arabiska

  Examensarbete med en kandidatexamen är en prestation både personlig och professionell. Det visar en förmåga att uppnå ett mål som tar år av koncentration och exemplifierar potential på arbetsplatsen.

  Vad är en BA på arabiska? Denna grad visar flyt och kunskap på arabiska språket. Det innebär vanligtvis att lära sig kulturen i regioner som talar arabiska. De flesta program inkluderar kurser om arabisk litteratur och historia för att förbättra den kulturella kopplingen mellan studenter och arabiska talare. Huvuddelen av kursen fokuserar i allmänhet på att lära studenter att läsa, skriva och prata språket, en process som tar disciplin. Eleverna kan bli bekanta med regionala dialekter, som egyptiska, på grund av spridningens omfattande användning och olika iterationer.

  En BA på arabiska lär eleverna att vara noggranna i sina studier. Det kan ge eleverna värdefull kulturell inblick i områden i Afrika och Asien och förbättrar kommunikationsförmåga på grund av den intensiva studien av hur språket används, vilket är användbart i många yrkesinställningar.

  Priset på en kandidatexamen på arabiska kommer att variera mellan olika slags skolor, som offentliga och privata, på olika platser. Titta på specifika skolors kurskostnad och programmets längd för att få en uppskattning av kostnaden totalt sett.

  Att ha examinerat med en BA på arabiska är en unik kvalifikation som är mycket omsättbar på grund av en brist på arabiska talare i västvärlden. Regeringsanställda är ofta på utkik efter arabiska tolkar att göra arbete med arabiska talande länder. Företag som letar efter sätt att göra affärer med dessa länder värderar översättare flytande på arabiska för översättning och kommunikation. Kunskap om arabiska kvalificerar också kandidater att bli instruktörer, undervisa engelska till arabiska talare eller utbilda engelska talare på arabiska.

  Institutioner som erbjuder en BA på arabiska finns i städer i hela USA och internationellt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.