Keystone logo

18 Humanistisk kandidatexamen Program i Antikens historia 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Humaniorastudier
  • Historia
  • Antikens historia
Studiefält
  • Humaniorastudier (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Antikens historia

The Bachelor of Arts, eller BA, är en akademisk distinktion som ofta intjänats efter cirka fyra års noggrann studie av en viss liberal arts-baserade ämne. Många gymnasieexamen college i jakten på en BA som ett sätt att bredda sina karriärmöjligheter och inkomstpotential.

Precis vad är en BA i antikens historia? Detta omfattande program innebär nära studie av språket, litteratur, kultur och historia av världens forntida civilisationer. Medan vissa gamla program historia grad fokusera på en viss del av världen, de flesta grundutbildningen ger en mer bred utbildning och täcka kristna, judiska och grekisk-romerska studier, bland dem av andra religiösa och etniska grupper. Särskild uppmärksamhet ges ofta till gamla språk som latin, och vissa program fokuserar på gamla konst och andra former av kommunikation, såsom egyptiska hieroglyfer.Många forntida historia program erbjuder en kombination av i-klassrummet och in-the-fältstudie, den senare som kan innefatta hjälp med arkeologiska utgrävningar och relaterade strävanden.

Mest BA i antikens historia mottagare upptäcker att de kan tjäna mer per år efter säkra grundexamen än de var innan de gör det. De tycker också att de är mer anställningsbara än de var i förväg, och har möjlighet att ta högre prestige positioner när graden uppnås.

En rad faktorer som var en kurs erbjuds och hur populärt det är att spela en roll för att bestämma slutterminspriser. Blivande studenter kan kontakta antagningsenheten för varje skola de överväger för aktuell registreringsinformation.

Grad innehavare Antiken är förberedda för anställning inom ett brett spektrum av områden.Många arbetar i museer, bibliotek eller statliga organisationer, medan andra arbetar inom resor och turism, reklam, utbildning, eller liknande område. Vanliga karriär vägar är bland annat att en diplomat, arkivarie, curator, forskare, reseledare eller utbildare, bland annat. Vissa akademiker väljer att återvända till skolan efter att ha tagit kandidatexamen i jakten på en ännu mer avancerad examen, som ofta krävs för att undervisa antikens historia vid högskola eller universitetsnivå.

Vårt breda databas är en stor resurs för att utforska de många forntida historia kandidatexamen program som för närvarande erbjuds runt om i världen. Online alternativ kan vara tillgängliga för dem som är i behov av ett flexibelt schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.