Keystone logo

13 Humanistisk kandidatexamen Program i Affärsverksamhet och ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Affärsverksamhet och ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Affärsverksamhet och ekonomi

Att få en Bachelor of Arts ger studenterna möjlighet att få en givande karriär, så att människor kan arbeta i nästan alla branscher de väljer. Utbildningen finns i högre institutioner lärande är ovärderlig för dem som utexamineras.

Vad är en BA i Business and Economics? En kandidatexamen 's i företagsekonomi och nationalekonomi är en dubbel examen som utbildar studenter på många av de viktigaste aspekterna av att driva ett företag och hantera ett företags ekonomi. De som deltar i detta program har möjlighet att lära sig de viktiga teorier och bästa praxis för marknadsföring, bokföring och hantering. Några av kurserna en studerande fullfölja denna grad kan ta omfattar strategisk marknadsföring, affärsjuridik, makroekonomi och mikroekonomi.

Business och ekonomi är en kraftfull grad som erbjuder karriär flexibilitet för dem som får det.Slutförande av bidragen program akademiker frihet att säkra en position i en mängd olika branscher, så att de kan arbeta i alla typer av arbetsmiljö de väljer.

Kostnaden för att få denna grad tenderar att variera beroende på institution, liksom programlängd. Av denna anledning bör de som är intresserade av denna dubbla examen kontakta högskola eller universitet efter eget val för mer information.

Det finns en mängd olika yrken akademiker i detta program kan berättiga till. De kan fokusera på att utnyttja den ekonomi sidan av sin utbildning genom att bli en finansanalytiker eller revisor, eller så kan de luta mer på affärssidan av sin utbildning, starta en karriär som en corporate tränare, marknadschef, eller till och med en entreprenör. På grund av den frihet denna grad kan bevilja dem som får det, kan utexaminerade förvänta sig att stanna kvar i hög efterfrågan.

Vissa lärosäten har denna dubbla stora i form av både offline och online klasser, ge eleverna genom att låta dem större flexibilitet samt en utmärkt utbildning. För att komma igång i denna grad väg, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.