Keystone logo

13 Humanistisk kandidatexamen Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Affärskommunikation 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Journalistik och masskommunikation
  • Kommunikation
  • Affärskommunikation
Studiefält
  • Journalistik och masskommunikation (13)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Journalistik och masskommunikation Kommunikation Affärskommunikation

Efter att ha avslutat sin gymnasieutbildning, många studenter går på att bedriva en kandidatexamen. Dessa grader tar normalt fyra år att färdigställa och ge studenterna med specialiserade kunskaper i ett specifikt område. Eleverna måste få en av dessa grader innan du deltar i forskarskolan.

Vad är en BA i Business Communication? Denna examen är utformad för att hjälpa eleverna att förbättra sina forskning, organisation, kritiskt tänkande och tid ledningskompetens. Vanligtvis studenter tar klasser avseende PR, skrivelser, marknadsföring, organisationsutveckling utbildning och utveckling, och mänskliga resurser. Eleverna får också lära dig att stärka relationerna på arbetsplatsen, maximera sitt inflytande inom en kommersiell miljö, och använder kreativitet samtidigt lösa verkliga problem.

Genom att erhålla en kandidatexamen i affärskommunikation, kommer eleverna att vara bättre förberedda för att komma in på arbetsmarknaden.De kommer också att få och förbättra den kompetens som de behöver för att lyckas inom det valda karriär område. Detta kan ofta översätta till bättre sysselsättningsmöjligheter och bättre lön.

Det finns inget fast belopp för hur mycket det kostar att få en av dessa grader. Men hur mycket det kostar att få en kandidatexamen oftast beror på hur lång tid det tar att avsluta programmet, undervisningen betygsätt de utvalda skolavgifter, och där skolan är belägen.

Det finns ett antal olika karriärer i många branscher att studenter som utexamineras med denna grad kan fullfölja. Ofta studenter som innehar en av dessa grader arbetar som PR-specialister, tekniska skribenter, kommunikationschefer, medieplanerare, copywriters och förmånsadministratörer. De med en examen i detta område kan också fungera som en manusförfattare, reporter, publicitet krubban, creative director, marknadsdirektör, eller som en offentlig administratör.

Det finns många olika affärskommunikation program som eleverna kan skriva in sig i, varav en del är inriktade mot online-lärande. För att ta reda på mer om de olika affärskommunikation program som finns tillgängliga, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.