Keystone logo

7 Humanistisk kandidatexamen Program i Språk Engelska Affärsengelska 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Språk
  • Engelska
  • Affärsengelska
Studiefält
  • Språk (7)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Humanistisk kandidatexamen Program i Språk Engelska Affärsengelska

Bland grundutbildningsprogram för högre utbildning representerar en kandidatexamen en bredare grund. Under det här ungefär fyraåriga programmet tar studenterna inte bara kurser på majoritet utan också inriktning på kompletterande studier inom humaniora, konst och språk.

Vad är en BA i Business English? Utformat med internationell verksamhet i åtanke, tränar detta program eleverna i effektiv kommunikation på engelska så att de kan utföra sig på den globala marknaden. Detta inkluderar vanligtvis att tala, lyssna, läsa och skriva på engelska. Materialet fokuserar i allmänhet på sammanhanget av internationell verksamhet och innebär också att man använder lämpliga kommunikationsstrategier. Beroende på programmet kan eleverna kulminera sina studier med praktik för att fullt utveckla sina färdigheter i en praktisk miljö.

Genom att tjäna en BA i Business English kan eleverna bygga och förbättra färdigheter för muntlig och skriftlig kommunikation på engelska. Många färdigheter som förvärvas för att arbeta i affärer är också användbara på annat håll: Beslutsfattande, samverkan inom grupper och större organisationer, förbättrad syfthet och självmotivation är några exempel.

Beroende på skolan värd för programmet kan en BA i Business English variera i kostnaderna. Detta inkluderar inte bara undervisningspriser, men också avgifter för utlandsstudenter. Innan du börjar applicera, se till att undersöka och samla in detaljer.

En BA i Business English passerar språkstudier och företagsutbildning, så forskare söker ofta karriärer där båda gäller. Det innebär vanligtvis att resa utomlands som representant för sitt företag. Reklamledare och PR-tjänstemän kan träffas med partner i andra länder för att bedöma försäljning utomlands, och en examen kan antingen vara i denna position eller följa med som översättare. Ambassadörer i statliga sektorer kan på samma sätt dra nytta av denna erfarenhet, och även engelska lärare kan komma från denna bakgrund.

Internationella högskolor har ofta program för att få en BA i företagsengelska med tanke på språkets allmänt på den globala marknaden. Trots att praktikplatser och liknande arbete kräver campusbaserad studie kan man fortfarande hitta alternativ på nätet. För att börja söka efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.