Keystone logo

104 Humanistisk kandidatexamen Program i Affärsadministration 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Företagsekonomi
  • Affärsadministration
Studiefält
  • Företagsekonomi (104)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Affärsadministration

Studerande en Bachelor of Arts tar på ett flerårigt utbildningsprogram. Krävs kurser innefattar typiskt breda undersökning kurser och mer specialiserade kurser inom studentens valda ämnesområdet. Dessa program tar normalt fyra år att slutföra.

Vad är en BA i Business Administration? Detta grundexamen förbereder typiskt eleverna att hantera företag i alla storlekar. Kurser ingår ofta kommunikation, klasser förvaltning och datorkunskaper. Eleverna kan också studera resurshantering, bokföring, informationsteknik, eller statistik, beroende på det valda området av specialisering inom området. Affärs administratörer i allmänhet bär ansvaret för organisation och förvaltning av företag.

En kandidatexamen i företagsekonomi kan ge en elev med värdefulla kunskaper som är användbara i många delar av näringslivet.Akademiker kan få erfarenhet av kommunikation, pengar och tidsplanering, och processutveckling och genomförande, alla färdigheter användbara i många professionella och personliga områden.

Eleverna ska ta sin egen ekonomiska situation beaktas när man väljer en examen. Kostnaden för att tjäna en kandidatexamen i företagsekonomi kan variera kraftigt mellan skolor och kan vara en faktor för att ett slutligt beslut om vilket program är den bästa passform.

Det finns en mängd olika karriärmöjligheter som finns tillgängliga för företagsekonomiska akademiker. De kan välja att ta en position i branschen som en sekreterare eller annan administrativ position ingångsnivå, eller de kanske vill fortsätta sin utbildning med en MBA och flytta till ett företag chefsposition. Akademiker kan också fungera som en oberoende leverantör som ger affärsadministrationstjänster på ett behov när det behövs för att många företag på en gång.En möjlig väg för karriärutveckling är inom juristkåren, med studenter följer en juristexamen.

Många internationella skolor kan erbjuda valda program. Att ansöka direkt till ett utbildningsprogram i företagsekonomi, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.