Keystone logo

15 Humanistisk kandidatexamen Program i Mode Accessoardesign 2024

Filter

Filter

  • Humanistisk kandidatexamen
  • Mode
  • Accessoardesign
Studiefält
  • Mode (15)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Humanistisk kandidatexamen Program i Mode Accessoardesign

Studenter som fullföljer en Bachelor of Arts vanligtvis tillbringar åtta terminer bedriver heltidsstudier på ett fält i humaniora. Denna grad kan förbereda de studerande att vara konkurrenskraftiga på arbetsmarknaden och som berättigar till forskarutbildning.

Vad är en BA i Tillbehör Design? Denna grad förbereder de studerande att komma in på området för modedesign genom kursutbud fokuserat på att välja och utforma tillbehör för att förbättra den övergripande utseendet på en outfit eller kostym. Tillbehörs design är ett specialiserat område inom den större arena kostym och mode. Framgångsrikt slutförande av ett program kräver ofta kunskap om modetrender och artisteri. Studenter kan ta både praktiska och teoretiska drivna kurser i modevetenskap eller marknadsföring samt delta i praktik eller annan relevant fältarbete.

Akademiker med en Bachelor of Arts i Tillbehör Design tillägna sig kunskaper om aktuella trender inom mode samt utveckla konstnärlig skicklighet och estetiska skarpsinne.De kan också öka sin förståelse för sambandet mellan mode till kultur och socialpsykologi. I samband med sitt arbete mot denna grad, kan de också studera plagg beslut eller kläder struktur.

Skaffa en BA i Tillbehör Design kan innebära mycket varierande kostnader beroende på det särskilda programmet väljs. Eleverna ska undersöka sina möjligheter för att välja ett program som är lämpligt för sina mål och budget.

Studenter som fullföljer denna grad är beredda att vara framgångsrik i en mängd olika yrken med anknytning till modebranschen. Akademiker kan hitta jobb som garderob formgivare, modekonsulter, personliga inköpsassistenter, eller smycken designers. De kan också arbeta i jobb med anknytning till marknadsföring eller prognoser av utvecklingen i stil och mode. Med erfarenhet och högre utbildning, kan de gå vidare till att bli chefer eller utöva undervisning karriär.

Om du har en passion för konstnärliga uttryck och aktuella modetrender, kan denna grad erbjuda dig en givande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan i ditt val genom att fylla i täten form.