Värdshus i vilda vetenskap

Allmänt

Programbeskrivning

Med mer än 7.500 djurliv slår rapporterade ett år i USA ensamt har flygplan och flygviltfrågor fångade nationell uppmärksamhet i media och belyst risken för renodlad djurliv. Studenter som har intresse i viltbiologi, miljövetenskap, och arbetar i naturen bör undersöka denna växande, givande och lovande karriär område.

Embry-Riddle Prescott Campus erbjuder den enda grundmiljövetenskap examen i Nordamerika med en flyg- och rymd fokus. Flyg- och rymdindustrin har störst behov av personal som är utbildade för att hantera den allt mer komplexa nät av problem som är förknippade med miljöfrågor. Wildlife Science programmet vid Prescott är utformad för att ge akademiker den kunskap och tekniska färdigheter som behövs för att möta vilda djur fråga som påverkar flygplats och flygsäkerheten.

Läroplanen och programkraven i Wildlife Science är utformade för att ge eleverna grundläggande vetenskap kunskap och visa på vilket sätt företag, ekonomi och geografi integreras med miljöaspekter i deras framtida karriärer.

Wildlife Science studenter kommer också att få praktisk erfarenhet genom att fylla i ett co-op i flyg- och miljöindustrin. Studenterna har också möjlighet att slutföra oberoende forskning inom fakulteten ledning i ett speciellt område av intresse.

The Bachelor of Science i Wildlife Science är inrymt i institutionen för fysik i College of Arts and Sciences.

Examensuppgifter

Wildlife Science Programmet kräver 120 poäng för att slutföra. Studenter i programmet kommer att slutföra 40 timmar kredit i biologi, 8 timmar kredit i kemi, och 7 poäng i fysik. De återstående kredit timmar kommer att slutföras med kurser från de allmänna utbildningserbjudanden, inklusive flera kurser i matematik och kommunikation.

Senast uppdaterad Nov 2017

Om skolan

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona.

Embry-Riddle Aeronautical University's western campus is located in Prescott, AZ, north of Phoenix and a day trip away from Las Vegas, the Grand Canyon, and picturesque Sedona. Läs mindre