Ungkarl växtproduktion (EED)

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Under de faktiska förhållandena ekonomiska och energikriser jordbruksproduktionen i Europa står inför stora utmaningar om hur och var man kan producera för alltmer krävande konsumenter och en konkurrensutsatt marknad på ett hållbart sätt i alla aspekter. De framtida chefer och rådgivare inom sektorn behöver mer än någonsin förstahandsinformation om innovativa metoder i växthus och friland växtodling och färdigheter av internationell företagsledning. De studerar vid Aeres UAS i Dronten (Nederländerna) och Groupe ESA Angers (Frankrike).

Akademiker i denna kurs har förstahandskunskap om trädgårds praxis i Nederländerna, en av de ledande EU-länderna i trädgårdsodling och växtförädling. Utexaminerade kommer att få värdefull insikt i kontrasterna i företagskulturen och arbetsetik som finns mellan olika regioner i Europa. Studien omfattar den yrkeskompetens som krävs för dessa positioner i företag, branscher, myndigheter och andra nationella och internationella institutioner där växtodling är ett viktigt ämne. De arbetsuppgifter som ges till yrkesverksamma inom dessa positioner är ryggraden i din studie.

Mervärdet av dina studier i Frankrike

Groupe ESA ligger i västra Frankrike, den ledande franska jordbruks- och Business Region. Med sina 2.630 studenter, är Groupe ESA den största högskolan för biovetenskap i Frankrike. Det erbjuder ett brett utbud av program i 10 huvudsakliga verksamhetsområden: jordbruk, livsmedel, landskapsvård, miljö, trädgårdsodling, vinodling, detaljhandel, handel, jordbruksnäringen förvaltning och Town & Country planering.

Huvuddragen i den pedagogiska erfarenheter på Groupe ESA fokuserar på intensiv coachning och en önskan att utveckla en känsla av entreprenörskap med en nära relation med näringslivet. Den ständiga utbyte med näringslivet gör Groupe ESA att stanna i samklang med de utmaningar och realiteter på arbetsplatsen. Angers är en pulserande stad med en exceptionell arv, bara 90 minuter från Paris och 60 minuter från Atlanten. På grund av den långa tradition av trädgårdsodling, är Angers idag den viktigaste centrum för växtodling och bearbetning i Europa, särskilt frön. Det är också ett förstklassigt ekonomiskt centrum för livsmedelsindustrin, banker och logistikföretag.

Studera i Nederländerna och Frankrike ger eleverna möjlighet att upptäcka andra kulturer och utveckla mänskliga egenskaper respekt, öppenhet, tolerans och uppfinningsrikedom.

Competencies

Framgångsrika utexaminerade kommer att vara behörig inom följande kompetensområden:

 • Forskning, innovation och utveckling inom jordbrukssektorn
 • Växtodling / horitcultural rådgivning
 • Kommersiell verksamhet, nationellt och internationellt
 • Entreprenörskap inom jordbrukssektorn
 • Marknadsutveckling och marknadsföringsstrategier för jordbruksprodukter
 • Nationella eller EU: s politiska institutioner

dubbel examen

Aeres University of Applied Sciences och Groupe ESA erbjuder en engelskspråkig dubbel europeisk Engineer Utbildningsprogram (EED) för studenter i växtproduktionssektor för en framgångsrik karriär i ett av följande yrkesprofiler:

 • Forskning, utveckling och innovation i anläggningen / trädgårdsodling produktionssektorn
 • Konsult och rådgivare
 • Försäljning och kundansvarig
 • förvaltning entreprenörskap och företagande

INREGISTRERA

Sökande för 1,5 år Kandidatexamen kurser måste ha:

 • Genomförda BTS, DUT, HND eller licens två eller åtminstone tre års universitetsstudier i jordbruket eller ett närliggande ämne
 • En minst poäng av 550 i TOEFL engelska test eller en formellt erkänd motsvarande såsom IELTS (nivå 6,0) eller IBT (79)
 • Förmågan att formulera ett sammanhängande i skriven engelska, och att ha en vision av den valda jarea av intresse. Uppsatsskrivning är en del av urvalsförfarandet
 • Stark motivation för att lyckas i branschen
 • Laganda, en flexibel inställning i en internationell arbetsmiljö
 • Finansiering i form av ett bidrag eller ett stipendium, eller privata medel

Kvalificering

Efter avslutad denna ettåriga programmet kommer utexaminerade få en Ingenieur grad (kandidat examen) och Profession licens i trädgårdsnäring och åkerbruk.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing ... Läs mer

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing knowledge. This is how we contribute to the development of innovative professionals. Professionals who are capable of taking responsible decisions in a complex world, with a natural talent for acting sustainable. Läs mindre
Almere , Dronten , Halifax regionala kommun + 2 Mer Mindre