Ungkarl på hotellet och catering förvaltning (utmärkelser)

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Bachelor of Arts i hotell- och restaurangbranschen Management (Honours)

GMIT Galway Campus

Du kommer att ha en möjlighet att kombinera en träningsposition inom hotell- och turistnäringen med högskoleutbildning och koncentrera dina tidiga studier på livsmedelsproduktionen och restaurangservice. Dessa praktiska områden kommer att kombineras därefter med affärsrelaterade ämnen som ger dig det bästa av båda världar.

Detta kommer i slutändan att leda till en god nivå 7 civilekonomexamen och utmärkta praktiska kompetens.

program~~POS=TRUNC moduler~~POS=HEADCOMP


Ett antal moduler omfattas av detta program, inklusive matstudier, praktisk och teoretisk, Hospitality Studies (Front Office Systems, mat och dryck Systems); Gästvänlighet skötsel; Finanshantering; Lag; Management Studies (Management, marknadsföring); Personalavdelning; Management Science (statistik, informationsteknik); Environmental Studies (ekonomi, turism) och en valbar val av turism eller internationell språk från franska, tyska och spanska.

På grund av den höga graden av praktik inom industrin under kursen, studenter tar ofta upp chefsbefattningar i ledande gästfrihet och turism organisation både i Irland och utomlands.

Tillämpning


Det krävs en separat ansökningsblankett för detta program och är tillgänglig på begäran från Antagningsenheten. Ansökningar tas emot fram till 30 april och sökande kommer att kallas till intervju i maj. Alla sökande kommer att ha minst sex månader relevant branscherfarenhet på alla nivåer och att arbeta i en gästfrihet och turism egendom. Sökande som inte arbetar i branschen men har dokumenterad erfarenhet kan tillkomma och kommer att övervägas.

Praktikplatser / Programtid


Programmet börjar i september och är indelad i fyra block av college studie och industriell placering sprids över tre år.

College baserade block är som följer:

Block 1: september till december i år en följd av trettio veckor praktik i en irländsk hotell.

Block 2: september till december i år två, följt av en trettio veckors praktik i en internationell miljö. Europeiska studenter kommer att följa denna placering i en internationell egendom utanför sitt hemland. Icke-EU-studenter kommer att slutföra denna period av träning i en irländsk egendom.

Block 3: september till december, följt av Block 4 januari till maj.

Placering i Block 1 bör vara med fastigheten studenten är ansluten till, om studenten har ingen sådan egendom som de kan arbeta med LÄNKAR kontor för rådgivning, vägledning och stöd för att säkra detta arbete men studenten är ensam ansvarig för att uppnå detta mål . Den andra placering kommer att äga rum i en internationell miljö och ska organiseras i samband med LÄNKAR kontoret. Eleverna kommer aktivt att arbeta för att hitta en lämplig plats som bäst motsvarar deras akademiska och lärande. Varje placering är en ackrediterad del av programmet, om det inte är klar studerande kommer inte att kunna gå vidare till nästa nivå av studien.

Internationella länkar


Skolan har omfattande internationella kontakter med hotell, turistorganisationer och utbildningsorganisationer. Dessutom skolan är en aktiv medlem i olika hotell skolföreningar inklusive Association of European Hotel & Tourism skolor (AEHT) och rådet för hotell-, restaurang- och institutionell utbildning (CHRIE).

Erkännande av yrkesorganisationer


Akademiker är upptagna som fullvärdiga medlemmar av Irish Hospitality Institute och få fullständig befrielse från examinationskraven på Hotel, Catering och institutionella Management Association (UK), som tas upp till graden av licentiat medlem. Progression till fullt medlemskap är möjlig på slutförandet av en viss tid arbetar i branschen.

Ytterligare Behörighet

  • Minst ett års heltids erfarenhet, post Leaving Certificate, i hotell- och turistnäringen.

  • Om det är relevant en skriftlig bekräftelse från en ansedd gästfrihet och turism anläggning som studenten kommer att få en management trainee läge för det första blocket av praktik. Detta brev måste utgöra en allvarlig företag genom etablering att acceptera sökande som trainee. Kandidaterna uppmanas att inte presentera bokstäver som har erhållits enbart för att uppfylla detta Behörighet, eftersom deras framsteg på programmet kan förhindras genom frånvaron av en verklig praktikplats.

Följd Studier


Studerande som fått denna utmärkelse kan få tillträde till det sista året av BA (Honours) i hotell- och restaurangbranschen Management i detta institut.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Ba ... Läs mer

Galway-Mayo Institute of Technology (GMIT) is based at five locations in the west of Ireland. At the largest campus situated in Galway, we look out on the Atlantic Ocean and are reminded of Francis Bacon's observation: "They are ill discoverers that think there is no land when they can see nothing but sea." As a centre of higher education, we are engaged above all else in discovery. We hope that you will join with us in the voyage of learning which, for all of us, now extends throughout our lives. Läs mindre
Galway , Westport , Galway + 2 Mer Mindre