Ungkarl internationell hospitality management (dubbel examen)

Allmänt

Läs mer om programmet på skolans hemsida

Programbeskrivning

Kurs Typ:

IBA & BA (Hons) Kandidatexamen (Dubbel examen)

De BHM awards (grader):

  • NL grad: Bachelor of International Business Administration (BBA) i Hospitality Management
  • UK examen: Bachelor of Arts (BA) Internationell Hospitality Management

Den International Business Administration (IBA) Kandidatexamen program med inriktning mot Hospitality Management, i kombination med BA (Hons) i International Hospitality Management riktar sig till studenter som vill följa en förvaltning karriär inom tjänstesektorn, i en internationellt fokuserad organisation eller företag. Denna unika och krävande utbildningsprogram, så att eleverna kan antingen tillbringa en del av sina studier i 3 olika länder, eller bara två, är verkligt internationell. Oavsett om du följer standarden vägen, eller den så kallade EuroBA vägen och tillbringa en termin vid University of Brighton, har du möjlighet att tjäna två världs erkända och välrenommerade grader.

Den nuvarande Hospitality, turism och fritidssektorn tittar på branding och hållbarhet, talent management och stärka marknadsföring och försäljning. En Wittenborg examen som specialiserat sig på Hospitality Management kommer att förstå alla dessa frågor!

Denna grad Programmet leder till en förvaltning karriär i den spännande yrket hospitality management eller turism. Affärsresor och förnyat intresse för inhemska och utländska turismen ökar efterfrågan på gästfrihet chefer i hotell, utrymmen händelse, och mat tjänsteföretag. Dubbel examen i internationell Hospitality Management kommer att introducera studenterna till ledningsaspekterna som krävs för att övervaka den dagliga verksamheten av orter, spelställen och bankettlokaler eller förvaltningen av specialhändelseplaneringsavdelningar av skolor, hälsovårdsorganisationer och företag.

Kursinnehåll: Curriculum / kurs Struktur

Graden kommer att ta åtminstone tre eller fyra år att slutföra, beroende på: om du väljer en längre praktikperiod; få tillräckligt med poäng på 1/2 etappmål; eller det block som du började. Block 3-7 lagring alltid minst tre och ett halvt år. Endast Block 1 & 2 deltagare kan uppgradera inom 3 år, beroende på deras resultat.

Den metod för undervisning varierar från traditionella föreläsningar till interaktiva workshops, som innebär gruppövningar, fallstudier och studentpresentationer.

Bedömning kommer att variera beroende på modul men det är utformat för att återspegla en fungerande grundsyn. Det kommer att innebära uppsatser och tentor, men även arbeta i team, presentationer och utvärdera arbetet i andra studenter.

Den BHM läroplan erbjuds inom banorna är övergripande densamma, men på grund av skillnader i intensitet av moduler som erbjuds i det sista året termin vid University of Brighton, kan eleverna måste fylla i en tilläggsmodul i en annan termin (termin 2, år 3) BA (Hons) i International Hospitality Management och IBA i Hospitality Management-programmet omfattar business manager roll i världen av hotell och resor. Vi ser särskilt på en fritid orienterad marknad ur ett internationellt perspektiv. Du lär dig att hotellkedjor är företag som alla andra, att makro- och mikro demografi orsakar förändringar i riktning och politik - precis som i alla andra branscher.

Du kommer att studera de administrativa processerna i hotel management och catering, upptäcka den särskilda betydelsen av human resource management, marknadsföring och kvalitetskontroll i denna ledande affärssegment. Du kommer också att få en riktig inblick i den föränderliga globala scenen inom turistnäringen, med fokus på de möjligheter, liksom några av riskerna förknippade med denna spännande marknad.

I programmet ingår moduler såsom Hospitality Operations, Hotel Management, Service Management och också inom områden som internationella standarder och lag i turism och turism och Strategic Management inom hotellbranschen. Studenterna kommer att förväntas uppfylla en yrkespraktik i ett företag som en restaurang, hotell eller resebyrå där de kommer att upptäcka och lära sig om företagsekonomi i dessa branscher.

Behörighet - Kandidatprogram

High School Diploma eller slutbetyg, vilket motsvarar Nederländerna HAVO eller MBO nivå fyra diplom / UK AS & A nivå eller BTEC. Kontakta antagningsenheten för att få gymnasieexamen jämförelser. Avancerad placering / Credit Transfer Möjlig

Direkt tillträde till sista året

Studenter med framgångsrika studier motsvarande erfarenhet 160 europeiska krediter i en relaterad verksamhet eller ekonomiska området kan komma in direkt i det sista året programmet (80 poäng). Undersökningen och gradering styrelse kommer att besluta om den som bygger på kredit transkript och kvalifikationer som presenteras.

Engelska Språkkrav

IELTS 6 eller TOEFL motsvarande.

Karriärmöjligheter

Den internationella Hospitality Management BA är speciellt utformade för att maximera din anställbarhet inom sektorn; med balansen akademiska och yrkesmässiga moduler, är det naturligtvis perfekt för sparkar starta en karriär inom besöksnäringen.

Många av våra nyutexaminerade håller nu ledande befattningar, till exempel chefen för catering på Marylebone Cricket Club, vice vd för Global Sales Europe på Marriott hotell och chef för Life kök. Andra studenter har gått vidare till att starta egna företag.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that ... Läs mer

Wittenborg is a “boutique university” with a primary focus on management as it relates to disciplines in society. Our personal attention to your education is very important. It is for this reason that we take quality seriously and are accredited by the Dutch Flemish Accreditation organisation (NVAO) and Foundation for International Business Administration Accreditation (FIBAA). Läs mindre
apeldoorn , amsterdam + 1 Mer Mindre