ungkarl i Yokohama kreativa-city studier (yccs)

Allmänt

Programbeskrivning

YOKOHAMA Creative-City Studies (YCCS) Program
Kandidatexamen Program (ges på engelska)

Ny BA-programmet ges på engelska med början i oktober 2013

Program Outline

Yokohama National University (YNU) söker äventyrliga, världsklass studenter för banbrytande första kohorten i sin Yokohama Creative-City Studies (YCCS) Program. Den YCCS Programmet kommer att erbjuda innovativa tvärvetenskapliga urbana studier för att utbilda unga ledare och globala proffs. Klasserna kommer att ges på engelska, men eleverna kommer också att lära sig japanska språket intensivt under sina studier.

Studenterna kommer att kunna studera följande tre (3) majors:

Urban kulturellt skapande

Programmet syftar framtida ledare med en mångkulturell syn och rik konstnärlig känslighet som ska behärska områden i litteratur, film, ljud och en mängd olika medier för att skapa banbrytande samtida konst, media konst, popkultur, och skapa de städer som vi kommer att leva i nu och i framtiden.

Urban Social Förvaltning

Programmet syftar framtida ledare med flexibilitet och en uppskattning av andra kulturer, liksom en förståelse för det historiska arvet, som söker en systematisk förståelse av vår globala nutida samhälle och som siktar på att lösa olika urbana frågor av ekonomisk verksamhet och förvaltning, och multi -culturalism.

Urban Creative Technologies

Programmet syftar framtida ledare som kommer att sträva efter en övergripande förståelse av urbaniseringen frågor, och hur våra naturliga och levande miljöer förändras, och som strävar efter att tillämpa hög nivå information och datorkunskaper teknik till planeringen av beboelig och hållbara städer, och skapa lösningar på hinder genom design, såsom en urban infrastruktur som minimerar effekterna av naturkatastrofer.

Behörighet för Application

De sökande måste vara av en annan nationalitet än japanska. Dessutom måste de sökande uppfylla antingen Grundläggande villkor (1) eller (2) och måste uppfylla båda appliceringsförhållanden (1) och (2).

II-1 (grundläggande villkor)

(1) skall ha genomgått en 12-års läroplan i en utbildningsinstitution utomlands, förväntas slutföra en sådan läroplan före den 30 september 2014 eller har genomgått en likvärdig utbildning utses av ministern för utbildning, kultur, sport, vetenskap och teknik , eller

(2) Det måste vara minst 18 år gammal 30 september 2014 och måste

a) har förvärvat International Baccalaureate utbildningsbevis som utfärdats av International Baccalaureate Organization, eller

b) ha en studentexamen erkänts av Förbundsrepubliken Tyskland;

c) ha en studentexamen som erkänns av Republiken Frankrike, eller planerar att skaffa någon av de ovan nämnda kvalifikationerna den 30 september 2014.

II-2 (appliceringsförhållanden)

De sökande måste också vara:

(1) rätt att bo i Japan under Japans Immigration Control and Refugee Recognition Act, i en kategori som tillåter dem att bedriva högre utbildning i Japan när de börjar sina studier inom ramen för detta program, och

(2) kan producera ett av följande officiella dokument att visa sina kunskaper i engelska.

a) TOEFL IBT Score 80 (CBT 213 / PBT 550) eller högre;

b) IELTS Totalt Band Betyg 6.0 eller högre;

c) International Baccalaureate (English A: Standard eller High Level);

d) malaysiska universitet English Test (MUET) grad C eller högre;

e) Offentliga English Test System Grade 5 (Folkrepubliken Kina), eller

f) en handling som visar att sökanden kontinuerligt inskrivna i engelska elementära, mellersta och högre utbildningar för en period av antingen sex år eller fyra år om bl.a.
slutbetyget året.

g) en handling som visar att sökandens kunskaper i engelska är lika med eller över de standarder som anges ovan i punkterna a) till f). (Rådgör för mer information innan du lämnar in en ansökan.)

Anmärkningar:
Även om sökanden inte är en japansk medborgare, är han eller hon inte berättigad att ansöka om han eller hon har examen eller förväntas ta examen från ett gymnasium, högstadiet eller andra läroanstalter i Japan med ackrediteringar baserad på den japanska läroplanen .

Senast uppdaterad Nov 2013

Om skolan

YNU Tåg Ungdomar att agera på den globala scenen, bidra till samhället, och vara praktisk. Yokohamas nationaluniversitet är i sin 137: e år sedan starten - grunden för Teacher Training Center - och är ... Läs mer

YNU Tåg Ungdomar att agera på den globala scenen, bidra till samhället, och vara praktisk. Yokohamas nationaluniversitet är i sin 137: e år sedan starten - grunden för Teacher Training Center - och är i sin 62: a år sedan att bli en nationell universitetsbaserade i Yokohama, Kanagawa Prefecture. Under denna period, samtidigt gå igenom naturkatastrofer och föränderliga tider, har YNU kvar i ledningen i spottar ur individer utrustade med praktiska kunskaper och färdigheter för att lyckas i samhället. Inom forskningen har YNU publicerat ett flertal fynd som redovisas globalt, utöver de japanska kulturella och industriella gränser. Många studenter har ägnat sig att studera på YNU, deras ögon inställt på framtiden, hyser höga ambitioner. Fakulteten och personal, också har rakt stått upp mot samhällets stora förväntningar och förtroende, förstod ansvar som National University och uppfyllt detta ansvar. Nationella Universitet har traditionellt upprätthålls för sig ett uppdrag att bidra till samhället, som institutioner för högre utbildning, genom att skapa nya värden som speglar tiden. Vi är mycket stolta att detta uppdrag har tagit djupa rot i YNU som en del av vår skolkultur och ideal. Idag, kultur, vetenskap och ekonomi verkar på en global skala, medan miljön genomgår en stor förändring. I kunskapsbaserat samhälle av 21-talet, kommer YNU gå framåt med "överföring av kunskap" genom att producera praktiska individer som kan bli framgångsrika på den globala scenen, och "främja kunskap" genom banbrytande och global forskningsprojekt, som båda genom under parollen att vara en ". internationell brännpunkt praktisk stipendium" Som ett led i detta arbete har två nya akademiska organisationer läggas till i 2011: Skolan för teknikvetenskap och Graduate School of Urban Innovation. YNU åtagande att välståndet i mänskligheten och samhället kommer att fortsätta, genom djärva, samarbetsinitiativ med lokala samhällen och utökad verksamhet utomlands. Yokohamas nationaluniversitet upprätthåller de fyra pelarna av att vara aktiv, innovativ, öppen och Global som grundläggande universitets värderingar och har åtagit sig att arbeta hårdare och göra ytterligare framsteg inom forskning genomför sin löfte att vara ett universitet som agerar globalt och bidrar till samhället. Läs mindre