Ungkarl i tekniska systemhantering

Allmänt

Programbeskrivning

Institutionen för teknik och samhälle, introducerades till SUNY Korea från Stony Brook University, är den äldsta och största av SUNY Korea avdelningar. At Stony Brook, är det en av sju avdelningar i College of Engineering och Applied Sciences och det ger större i tekniska Systems Management som leder till kandidatexamen.

Programmet integrerar en grund i naturvetenskap, teknik, tillämpad vetenskap, eller miljöstudier med tillämpningar inom tekniska system, bedömning och hantering. Avdelningen har även en mindre i Technological Systems Management.

Den stora förbereder eleverna för karriärer inom regeringen, industrin, eller utbildning i positionerna som chef för datornätverk system, chef för informationssystem, kvalitetskontroll specialist, system eller miljöanalytiker, teknisk säljare eller teknik tränare / lärare-kort, alla yrken och affärsprojekt som är beroende av tekniska tillämpningar och genomförande och där projektledning är nyckeln till framgång. Studenter är också förberedda för avancerade studier i områden som företag, lag, utbildning, politisk analys och industriell eller miljöledning.

Avdelningen fokuserar på tekniska framsteg som formar varje aspekt av det moderna livet. Eleverna att utveckla förståelse för de egenskaper, förmågor och begränsningar av befintlig och ny teknik. Framgångsrika metoder i regering, industri, utbildning och privatliv beror på en sådan förståelse. Avdelningen gäller tekniska koncept som ligger bakom den tekniska utvecklingen och som bildar bron från konstruktion till andra discipliner.

Mission

Institutionen för teknik och samhälle, en av sju avdelningar i College of Engineering och Applied Sciences vid Stony Brook University, gäller begrepp och verktyg hämtade från naturvetenskap, teknik och samhällsvetenskap för att undersöka och förbättra förhållandet mellan teknik och vårt samhälle, både regionalt och globalt.

Dessa begrepp innefattar systemteori, metoder och verktyg för beslutsfattande, och vetenskap-teknik-samhälle (STS) ramar. Specifikt har institutionen en fyrdelad uppdrag: 1. Hjälp alla elever lära sig att använda tekniken, använder teknik metoder för problemlösning, och förstå den sociotekniska samspel som kräver en bedömning av vetenskapliga, sociala, politiska, ekonomiska, beteende, juridiska och etiska aspekter av problemen; 2. Foster proffs som kommer att bli ledare i en effektiv utveckling, integration, hantering och bedömning av teknik för att förbättra utbildning, företag och industriella processer och system, och miljön; 3. Genomför spetsforskning inom energi, miljöstudier, pedagogiska teknik, STEM (vetenskap, teknik, teknik och matematik) utbildning, förvaltning teknisk innovation, och allmän ordning; 4. Fastställa projekt som behandlar befintliga och nya samhälleliga behov ─ större deltagande av underrepresenterade grupper i STEM, tekniköverföring och lättillgänglig kunskap och verktyg för att hjälpa chefer och beslutsfattare.

Kärnan i denna avdelning nya paradigm för utbildning är ett enande av traditionellt separata discipliner till en integrerad enhetlig helhet för att ta itu med problem i samhället. Teknikstudier börjar med problemet, i stället för strukturen av en disciplin. Avdelningen är expert på att utveckla en meningsfull helhet från till synes disparata bitar, genom att göra flera riktningar intellektuella kopplingar mellan discipliner, idéer, och bland olika grupper av individer och organisationer. Uppfinna och testa modeller för samverkan är ett kännetecken för denna avdelning, en mycket uppskattad aktivitet i akademin idag. Institutionen för teknik och samhälle har utvecklat en gemenskap av elever som sträcker sig vertikalt (t.ex., lärare, studenter och gymnasister arbetar tillsammans som en gemenskap bedriver forskning) och parallellt i utbildningen arenan. "

Grad och Krav

Studenter stora i tekniska Systems Management måste fylla en specialisering inom något av följande: naturvetenskap, teknik och tillämpad vetenskap, eller miljö studeies. (För de studenter som har en inriktning på ett av dessa områden och som utövar teknisk Systems Management som en andra stora, den första stora kommer att fungera som specialisering.)

Senast uppdaterad Mar 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

SUNY Korea opened its doors in March 2012 as the first American university established on Korean soil. It is also the first university to join the Incheon Global Campus (IGC). SUNY Korea’s degree prog ... Läs mer

SUNY Korea opened its doors in March 2012 as the first American university established on Korean soil. It is also the first university to join the Incheon Global Campus (IGC). SUNY Korea’s degree programs are comparable to prestigious universities in the United States. Students can enjoy both American education and dynamic Korean culture. We cherish moral integrity and strive to teach our students to serve others with virtue and vision of their own. We also offer affordable on-campus housings, a wide... Läs mindre