Ungkarl i pedagogik

Allmänt

Programbeskrivning

Det syftar till att lärarutbildningen att utföra undervisning i småbarnsfostran i år Grundutbildning Initial i high school kurser i normalläge, Professional Education för tjänster och skola stöd, liksom i andra områden där pedagogiska kunskaper finns. Således, förutom prestanda i undervisningen i skolor, denna professionella kan arbeta inom flera områden, såsom:

  • studievägledning
  • pedagogiska samordning
  • tillsyn
  • sKOLSTYRELSE

Också allt växande är spelplanen av lärare och pedagoger i icke-skolutrymmen, såsom företag, icke-statliga organisationer, utbildnings media, sjukhus, lekrum, corporate universitet, forskningsinstitut, utbildnings konsultföretag och myndigheter med anknytning till utbildning bland många andra.

  • 04 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

Utbildning är det område som har störst betydelse för utvecklingen av något land. Informations- och kommunikationsteknik har möjliggjort nya verksamhetsområden och beställa nya undervisningsmetoder, vilket säkerställer utmärkta arbetstillfällen till pedagogen. Utöver de områden som redan är kända, som arbetar i skolor som lärare, koordinator, undervisning handledare eller regissör, ​​är nya marknader beställa denna professionella. Företag investerar i utbildning av lag och fortbildning, och sjukhus utveckla utbildningsverksamhet med barn och ungdomar sjuka.

De supercriativos är snart fångas upp av de tillverkande företagen av pedagogiska leksaker eller förlag att skriva eller revidera undervisningsmaterial. Rådgivande verksamma inom olika sektorer och har utmärkt affärsmöjlighet. Medan du studerar på St Louis, eftersom den första halvan är det möjligt att samla erfarenheter genom betalda praktikplatser med bidrag mellan R $ 300 och R $ 724, som erbjuds av institutionen och medlemsföretag genom scenen centrum.

Efter avslutad examen ingångslöner överstiger R $ 1500. Under hela karriären genomsnittliga lönen överstiger R $ 7000. Studera i St Louis är att vara före din tid och sträva efter en framtid många landvinningar.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 1500,00 Full R $ 7,000.00

EXPERTIS

Att vara en pedagog är att främja lärande, att arbeta i något av de fall av utbildning. Kvalificera pedagogiska praktiken och förstå den individuella träningsprocessen är det dagliga arbetet i denna professionella.

Utbildning i São Luís gör att prestanda i flera områden, från pedagogisk ledning i skolor från primär till högre, till företagsutbildning, utveckla utbildningsprojekt för företag, icke-statliga organisationer och andra institutioner.

Samordna och driva utbildningsanstalter, undervisning i undervisningen stöd, för att hjälpa eleverna genom undervisningsmetoder, utveckla pedagogiska projekt och läromedel, utformningen av offentlig politik. Du kan också följa den akademiska karriären, någonsin funderat på att vara en forskare eller professor? Området är stort, och valet är ditt!

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre