Ungkarl i miljöledning

Allmänt

Programbeskrivning

Skolan för geografi, jordvetenskap och miljö (SGESE) erbjuder Bachelor of Arts (Miljöledning) Tillsammans med andra program, för att ge en integrerad förståelse för jorden, dess biofysiska miljö och de människor som bor i den. Det här är en spännande tid för dem som är involverade i dessa områden. Konsekvenserna av miljöförändringar sträcker sig till jordens yttersta hörn och påverkar alla dess invånare. Sambanden mellan mänsklig aktivitet och den naturliga miljön är starkare än någonsin i historien. Och den rumsliga skalan har drivits i framkant av miljöundersökningen. I ett sådant sammanhang är de som har en förståelse för den fysiska miljöns beteende, mänsklig interaktion med den omgivningen och förmågan att förstå det globala systemets funktion vid synoptiska vågar och bortom de traditionella disciplinernas begränsningar, i hög efterfrågan.

Placeringen av University of the South Pacific i världens största hav erbjuder en unik möjlighet till arbete i några av de vackraste miljöerna på jorden. Nationerna i Stilla havet och dess fälg är inställda att diktera det globala ödet i det 21: a århundradet. Vi tror att Skolan för geografi, jordvetenskap och miljö är idealisk för att ta itu med de ekonomiska, sociala och miljömässiga problemen som uppstår och svara på frågorna i Stilla havet.

Kandidatexamen - Förskriven Program är ett treårigt program bestående av tjugofyra kurser; Varav åtta kurser är på 100-nivå, åtta kurser på 200-nivå och åtta kurser på 300-nivå. Det finns ett tvärvetenskapligt program för kandidatexamen som inte följer de vanliga programkraven för större och mindre ämnesområden men har istället en föreskriven uppsättning kurser över disciplingränser.

Studenterna måste fokusera på en av de två vägarna: Miljö och ledning eller Miljö och samhälle.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training o ... Läs mer

The University of the South Pacific (USP) is the premier provider of tertiary education in the Pacific region and an international centre of excellence for teaching, research consulting and training on all aspects of Pacific culture, environment and human resource development needs. Läs mindre