Ungkarl i mänskliga resurser

Allmänt

Programbeskrivning

I den här kursen lär du dig att hantera den största kapitalet i bolaget, humankapital, lär tekniker för att leda människor och därmed orsaka att de kan ge de önskade resultaten av de organisationer.

Också undersöka de viktigaste verktyg och människor ledningsprocesser. I slutet kan det, om du föredrar, förutom att hantera personalavdelningen i flera företag, kommer att bli konsult (a) Human Resources och du kan öppna ditt eget företag.

RH Manager är att bidra till att uppnå de strategiska målen för företaget, formulera den professionella tillfredsställelse och personlig tillfredsställelse av dess största tillgång, utvecklaren.

  • 02 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

Den nuvarande situationen på marknaden kräver hög konkurrenskraft index organisationer. Komplexiteten i brasiliansk arbetsrätt, accelerationen av omsättningen på grund av införandet av Generation Y på marknaden och den obevekliga strävan efter produktivitet, är fakta som bekräftar omfattningen av marknaden. Ett sammanhang som gör det möjligt att ökningen av personalchefen, särskilt i medelstora och stora företag, offentliga eller privata tjänster. Den dagliga framväxten av nya företag och vikten av förstärkning av humankapital för att uppnå strategiska mål garanterar fullspäckade schema av rådgivning och specialiserad rådgivning.

Sedan den första halvan är det möjligt att samla erfarenheter genom betalda praktikplatser med bidrag mellan R $ 180 och R $ 724, som erbjuds av institutionen och medlemsföretag genom scenen centrum. Efter examen ingångslöner träffa R $ 2,500. Under hela karriären genomsnittliga lönen överstiger R $ 9000. Studera i St Louis är att vara före din tid och sträva efter en framtid många landvinningar.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 1100,00 Full R $ 4,000.00

EXPERTIS

Förstå näringslivet att genomföra humankapital processer organisationer är den huvudsakliga verksamheten av personalchefen.

Yrkesutbildning i St Louis gör också att prestanda i flera områden, från mänskliga resurser planering till headhunting tjänster. Rekrytering och urval; utbildning och utveckling; konstruktion lönepolitik; säkerhet, hygien och hälsa på arbetsplatsen och konfliktlösning är några av de funktioner som dessa yrkesmän kan spela.

Kunna förstå och formulera olika områden för företagsekonomi, kan personalchef agera på alla nivåer i organisationen, utveckla strategier för att höja lagets resultat, förutom rådgivning och rådgivning. Du kan också följa den akademiska karriären, någonsin funderat på att vara en forskare, lärare eller föreläsare? Området är stort, och valet är ditt!

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre