Ungkarl i livsmedelsvetenskap och teknik
Mediterranea University of Reggio Calabria
Nyckelinformation
Campus läge
Reggio Calabria, Italien
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
3 år
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Oct 2024
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Första året
- Delar av matematik
- Växtbiologi
- kemi
- Delar av fysik
- GENETIK
- Engelska
Andra året
- Växtbiokemi och fysiologi
- växtbiokemi
- växtfysiologi
- Försvar av mat och produkter från skadedjur
- Kemi och livsmedelssäkerhet
- Patologi av växter och vegetabiliska produkter
- Agronomi och industriell örtartade grödor och träd frukt kultur
- Agronomi och industriell örtartade grödor
- Industrial Tree frukt kultur
- Laboratoriet för databehandling Metoder och verktyg
- Enhetsoperationer inom livsmedelsindustrin I
- Lagen om livsmedelsmarknaderna
Tredje året
- Fundament jordbruket och hantering av livsmedelskvalitet
- Konstruktion av livsmedels Systems
- Hydraulik
- Byggnader för jordbruksindustrin
- Mikrobiologi mat
- general Microbiology
- jäsning mikrobiologi
- Kemisk analys och kontroll av livsmedel
- Teknik Agri-Food Packaging och distribution
- Agri-livsmedelsekonomi och politik
- Agri-livsmedelsekonomi och marknadsföring
- Agri-matpolicy
- Djurfoder och foder teknik
- Principer för djurfoder
- Djurfoder Teknik
- Valfria
- final projekt
- Intern
- Lärlingsutbildning och vägledning
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Kandidatexamen i livsmedelssystem: ledning, hållbarhet och teknik
- Parma, Italien