Ungkarl i ledningsprocesser

Allmänt

Programbeskrivning

I denna kurs lär du dig hur man driver ett företag och bidra så att det kan göra mer rätt beslut för ditt företag utveckling från de ledande personerna, hjälper organisationer att uppnå de önskade resultaten.

Utveckla tekniska och beteendemässiga färdigheter, enligt en process för att bygga upp och förstärka grunden som krävs för att bilda en förberedd chef för dagens utmaningar.

  • 02 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

ledningsprocesser arbetsmarknaden är gynnsam. Det beror på den kompetens som utvecklats av dessa yrkesgrupper är avgörande för företagens konkurrenskraft i dag, som förmågan att analysera processer och föreslå kreativa lösningar på de utmaningar som företag, generera kvalitetsförbättringar. Den professionella kan arbeta i företag av alla storlekar som chef, analytiker eller konsult. Han kommer också att kunna öppna och hantera ditt eget företag. Dessutom är det förberedd och kvalificerad att arbeta inom olika sektorer av ekonomin, i synnerhet när det gäller produktion, logistik och marknadsföring. Du kan också delta i aktiviteter inom projektanalys och genomförbarhet, med stöd baserat på strukturen av en affärsplan.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 1800,00 Full R $ 8,000.00

OMRÅDEN

För sin utbildning med en systemisk syn på hanteringen av processer och människor, kan denna professionella hålla positionen av koordinatorn, analytiker, arbetsledare eller chef. Dessutom kan du handla i sin egen verksamhet och / eller i olika områden och typer av organisationer - privata eller statliga företag, små, medelstora och stora.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre