Ungkarl i lag

Allmänt

Programbeskrivning

vara lag Studenten Det är att ta på sig rollen av förändringsagenter och social omvandling, med arbetsmaterialet språk och lag.

Den tillförordnade möjligheter på arbetsmarknaden i lag har expanderat kraftigt. Delstaten Pernambuco har upplevt en aldrig tidigare skådad utveckling, ger möjligheter för framväxten av lagliga krav på den naturliga processen av complexização samhället, kräver bildandet av allt beredda jurister och hög konkurrenskraft index.

arbetsmarknaden

Möjligheter kommer aldrig sakna en kandidatexamen i lag. Strax efter genomgången kurs framför en stor verksamhetsområde, måste du välja vilket område kommer att agera. Observera att efter den nya civillagen är en växande efterfrågan för yrkesverksamma inom detta område, plus de senaste raderna i juridisk fakultet, såsom miljörätt, intellektuell egendom, informationsteknik etc.

De klassiska områden som straffrätt, arbetskraft och konsumenter har också dagliga möjligheter. Redan offentliga karriär med inlägg via konkurrens, är ett utmärkt alternativ för de professionella rättigheter och har vid upprepade tillfällen begärt inträde av nya yrkesverksamma, eftersom antalet gazetted är fortfarande lägre än nödvändigt. Lönen för en advokat tidiga karriär, enligt det beslut som förbundsrådet av advokater i Brasilien är R $ 2100. Inom den offentliga sektorn den genomsnittliga lönen är R $ 13,199.76.

spelplan

Lagen Bachelor of fältet är mycket bred, vilket gör att ett val mellan två karriärer: Lag och rätt Karriär.

I lag, den jur kand vederbörligen godkända tester och inskrivning i advokatsamfundet i Brasilien, agerar som representant för ett parti processförfarande i domstol för att försvara sina intressen, och erbjuder konsulttjänster inom verksamheten .

Redan jurister är aktiviteten hos Jur kand utövas innan offentliga organ, kan vara: Public Advocacy, yrkesofficer, Magistrates, åklagare, försvarare och Attorney, Legal Analyst, utanför läro i högre utbildning.

MÅL

allmänt:

Att utbilda studenter i lag utrustad med en allmän utbildning, juridiska, humanistiska kunna analysera och behärska rättsliga begrepp och terminologi med rätt resonemang förmåga, tolkning och förståelse för de juridiska och sociala fenomen, att utveckla en reflekterande och kritiskt hållning som främjar de färdigheter och de färdigheter som krävs för en självstyrd lärande och dynamisk viktig för yrkesutövningen i syfte att tillhandahålla rättvisa och medborgarskap utveckling.

specifik:

• utöva en tvärvetenskaplig syn på lagen, bland annat den i sin intim relation med mänskliga problem, inte bara som en uppsättning regler; • uppmuntra innovativa främre hållning lag, för att anpassa den till den socioekonomiska och nya tekniska verkligheten; • utveckla strategier för att göra det möjligt för advokaten att övervinna den dogmatiska bildningen, tror koderna, inte bara tillämpa dem, och på samma gång, juridiskt förstå de sociala fakta, kreativ grund av lag; • anpassa med känslighet, skicklighet och kompetens, juridiska kunskaper till lösningen av mänskliga problem i rätts dagliga och sociala livet; • tänka förhållandet mellan lagen, demokrati, politik och ekonomi som ett speciellt sätt för att skydda värden för värdighet och rättvisa i utvecklingsplanen, i ansiktet, inklusive globaliseringsprocessen; • utveckla, i kandidat framtid, medveten om att, förutom att försvara rättigheter och intressen som anförtros med åtagandet att upprätthålla prestige sin yrkeskategori, förbättring av rättsliga institutioner och punkten, i allmänhet, strävan efter social rättvisa i den etablerade rättsordningen; • bidra till byggandet av domar som ändrar nuvarande verklighet brasilianska samhället; • erkänna specificiteten för den lokala och regionala utvecklingen och deras säregna problem, vilket bidrar till en minskning av sociala ojämlikheter; • behärska tekniker och metoder för permanent förståelse och tillämpning av lagen.

Senast uppdaterad Nov 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre