Ungkarl i företagsekonomi

Allmänt

Programbeskrivning

Planera, organisera, leda och styra människor, material och finansiella resurser. Dessa är de klassiska funktioner Administratör att under sin karriär, tillade att andra viktiga funktioner: att verka i en anda av ledarskap, förståelse, mänskligheten och emotionell mognad, förbättra sin förmåga att hantera människor och utveckla sin makt övertalning.

Den nuvarande sociala situationen har medfört förändringar inom olika områden av mänsklig verksamhet. Tekniska framsteg och globalisering kräver yrkes allt förberett för en mer konkurrensutsatt marknad.

  • 04 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

Alla företag eller företag behov av en god administratör tjänster. Marknaden är uppvärmd. Enligt indikatorn Serasa Experian Business Nascimento, bara den första halvan av 2014 skapades 1,115,630 nya företag i Brasilien.

Ett land i expansion inom flera områden, som har stått värd för stora internationella evenemang och statliga tillväxtaccelerationsprogram säkerställer en arbetsmarknad i ständig expansion. Under graderingen är det möjligt att samla erfarenheter genom betalda praktikplatser med bidrag mellan R $ 250 och R $ 724, som erbjuds av institutionen och medlemsföretag genom scenen centrum.

Erfarenheter som värde banan för universitetet, som förutom akademiska färdigheter och tar med primära färdigheter för traineeprogram, som har verk många yrkesverksamma innan avslutad kurs, med ingångslön på R $ 2100. Möjligheter ges också i det offentliga, med öppningen bestrider tjänar över R $ 4000. Förutom den tredje sektorn, utrymme där administratören frågas allt oftare på grund av professionalisering av beslut i verksamhetsområden, taktiska och strategiska. Studera i St Louis är att vara före din tid och sträva efter en framtid många landvinningar.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 2100,00 Full R $ 4,000.00

EXPERTIS

I ett scenario av den ekonomiska globaliseringen, organisationer söker dagligen för att höja sin konkurrenskraft.

Administratören, stenen i verksamheten, bör agera i den strategiska planeringen av företaget, analysera scenarier och bygga strategier för att säkerställa bästa resultat; marknadsföring, för att positionera varumärket och möjliggöra lönsamma relationer; ekonomisk förvaltning, säkerställa likviditet institutionen, bedöma kredittransaktioner, kartlägga källor till investeringar och hantering av marknadsrisker; förvaltning av mänskliga resurser, utveckling av karriärplanering, rekrytering, urval, utvärdering och tillhandahålla utbildning för att stärka lag; eller utrymmen såsom logistik, drift, försäljning, utrikeshandel, informationssystem, etc.

Förutom de nya funktioner som hantering av kreativitet och innovation, bolagsstyrning och hållbar förvaltning. Yrkesutbildning i St Louis, gör det möjligt för prestanda i flera områden, vare sig i mikroföretag samt små, medelstora eller stora; i offentliga, privata eller tredje sektorn. Om du är en entreprenör, kan du öppna din verksamhet och planera det under. Konsulterna har också sin garanterad plats på marknaden. Du kan också följa den akademiska karriären, som tros vara en föreläsare eller lärare? Valet är ditt!

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre