Ungkarl i evenemang

Allmänt

Programbeskrivning

I den här kursen lär du dig att organisera alla slags evenemang, vare sig i den privata eller offentliga sfären, inklusive information om hur du skapar din egen evenemangsbolaget och kan fungera för dig själv.

Segmentet händelser har ökat under de senaste åren och kommer alltid ut framför som förbereder sig för att erbjuda sitt bästa.

  • 02 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

Händelserna industrin har ökat stadigt varje år. På grund av detta är det ökande behovet av väl förberedda yrkesverksamma med god utbildning för att redogöra för denna tillväxt. Den professionella anställs genom att producera byråer händelser, PR-marknadsföring och kommunikation för att arbeta i organisation och samordning av kongresser, mässor och utställningar. De bästa möjligheterna är, naturligtvis, i Rio och São Paulo, industri- och affärscentra.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 1500,00 Full R $ 4,000.00

EXPERTIS

Denna professionella planer, utvecklar och arrangerar evenemang och kulturella projekt eller fritid med anknytning till konst, vetenskap eller sport. Ställer budgeten och kommer i kontakt med potentiella sponsorer att tillhandahålla resurser för att förverkliga visar. I ett företag tar hand om den årliga planeringen av kulturella evenemang. Du kan arbeta på hotell, klubbar, kulturcentrum, icke-statliga organisationer, utbildning avdelningar och museer. Dessutom begärde eventbyråer, PR-marknadsföring och kommunikation för att arbeta i organisationen av den tekniska och vetenskapliga, affärer, sport och sociala evenemang. Du kan också arbeta i organisationen av mässor, utställningar, graderingar, bröllop och konserter.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre