Ungkarl i estetisk och kosmetisk

Allmänt

Programbeskrivning

Skönhet måste komma inifrån, men det återspeglas ut. Loppet av estetik och kosmetika, det Facipe, gör det möjligt för yrkesverksamma som ska arbeta inom skönhetsindustrin, genom att ta hand om kroppen, ansikte och hår, vilket ger underhåll av hälsa, välbefinnande och förebyggande av åldrande.

Brasilien är världens tredje största marknad personliga hygienprodukter, parfymer och kosmetika, bakom bara USA och Japan och före jättar som Kina av.

arbetsmarknaden

De tekniker inom estetik och kosmetika är snabbt absorberas av arbetsmarknaden, eftersom det är som ett nytt yrke med stor acceptans i dag.

Större arbetsgivare i Brasilien och världen, är estetiska kliniker, skönhetssalonger, spa, Estetiska centra, akademier, högskolor, universitet, universitet, utrustning och kosmetika representationer företag, bland andra.

fält

Teknikern på fältet i estetisk och kosmetisk omfattar: ansiktsestetik, kropp, hår, före och efter kirurgi, Podiatry, smink, micropigmentation, kosmetika, massage, alternativa terapier, undervisning, Academic Management, Praktik Preceptorship, Business Management, handel representativa produkter och utrustning, författare och Book Editor, prestanda i grundforskning och tillämpad NSA olika nivåer och i olika delar av estetik och kosmetika.

MÅL

allmänt:

Att utbilda yrkesverksamma teknologer medborgare i estetisk och kosmetisk, med rätt att förvärva teknisk och vetenskaplig expertis, som gör dem lämpliga för införande i arbetslivet med etiskt och omtänksam attityd.

specifik:

• Förbered professionella att arbeta inom estetik och kosmetika, utveckla tekniska yrkesskicklighet, allmänna och specifika för förvaltningsprocesser och produktion av varor och tjänster; • Ge teoretisk och praktisk kunskap som behövs för full träning och adekvat professionell prestanda i estetik och kosmetika, liksom lagstiftning föreställningar om mänskliga relationer och yrkesetik; • Att uppfylla kraven på regional och nationell marknad bildar kvalificerade och uppdaterade yrkesverksamma som följer de vetenskapliga och tekniska innovationer och hålla know-how inom detta kunskapsområde; • Se till att identiteten på den professionella profilen avslutad kurs och dess läroplan organisation; • främja utvecklingen av entreprenörsförmåga och förståelse för den tekniska processen, dess orsaker och effekter, • uppmuntra produktion och vetenskaplig och teknisk innovation, och deras tillämpningar på arbetsplatsen; • Att främja förståelse och utvärdering av sociala, ekonomiska och miljömässiga konsekvenserna av produktion, förvaltning och införande av ny teknik, • Främja förmågan att hålla lärande och hålla jämna steg med förändringar i arbetsvillkoren, samt ge ytterligare studier i forskarutbildningskurser.

Senast uppdaterad Nov 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre