Ungkarl i datornätverk

Allmänt

Programbeskrivning

Implementera och hantera säkerhetslösningar för datorkretsar, set tillgång och tillgänglighet för internet och intranät, kommer routrar och leverantörer vara utmaningar för deras dag till dag. Att teknikern Datornätverk är att behärska drifts hårdvara och mjukvara för att förbättra informationsutbytet.

Porto Digital är en av pelarna i delstaten Pernambuco ekonomi när det gäller teknik, som sysselsätter mer än 6500 personer i cirka 500 entreprenörer. Bland dem CESAR - Centrum studierektor och Advanced Systems i Recife anses dubbelt bästa institutionen för vetenskap och teknik land av FINEP.

arbetsmarknaden

De teknologer professionella inom datornätverk snabbt absorberas av arbetsmarknaden, eftersom den utgör ett nytt yrke allmänt accepterat idag.

I regionen, de största arbetsgivarna är företagen i Porto Digital, förutom offentliga företag som ATI, SERPRO, bland annat. I São Paulo och Brasilia finns också stort behov av yrkesverksamma inom området. Dessutom kommer vår Technologist kunna arbeta var som helst i världen, kommer du att ha hela världen certifiering CCNA Cisco.

fält

Teknikern inom datornätverk kommer att kunna ta en roll av transformatorn agent marknaden, att kunna åstadkomma förändring genom införlivandet av ny informationsteknik för att lösa problem och att erbjuda nya typer av verksamheter.

MÅL

allmänt:

Kursen of Technology i datornätverk har som mål att utbilda medborgare och högkvalificerade yrkesverksamma inom vad som är senast i datornätverk teknik, beredda att agera i enlighet med de tekniska och marknadstrender.

specifik:

• Hantera tjänsteföretag inom affärsområdet inom datornätverk; • Professionell tåg att installera, konfigurera och hantera infrastruktur datornät; • Implementera och hantera säkerhetslösningar för datornät; • Hantera och administrera datornätverk; • Utveckla och hantera projekt med fokus på teknik datornät; • Prospect lösningar av datornätverk.

Senast uppdaterad Nov 2016

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre