Ungkarl i brev

Allmänt

Programbeskrivning

O Litteratur - Portugisiska den FSLF har som ledstjärna att stärka identiteten naturligtvis främja den integrerade bildandet av studerande och deras utbildning till yrkesutövningen, uppmuntrar kontinuerligt lärande och gemensamma åtgärder för att utveckla samhället. Införas inom ramen för en genomgripande förändringar i arbetslivet, där kunskap blir en avgörande faktor för produktion och social integration.

Bokstäverna naturligtvis - Portugals FSLF svarar för nya uppgifter och utmaningar som tillskrivs utbildningsinstitutioner i utvecklingen av människor och samhälle som en viktig del för att främja de nödvändiga omvandlingarna på det sociala området som vetenskap och teknik. Professionella Letters kan fungera som lärare, textuella enligt lag och andra områden.

  • 04 års löptid
  • Dag och Natt

ARBETSMARKNAD

I ett land med höga hastigheter av analfabetism, som en portugisisk lärare är att vara en stor marknadsmöjligheter. Läs- och skrivsvårigheter är en annan faktor. texttolkning är ett stort problem för de flesta brasilianare, så offentliga och privata skolor, förberedande kurser och kurser i allt högre grad investerar i lektioner och portugisiska och texttolkning.

Den nya tekniken för utbildning förde med sig ett antal nya plattformar, beställa en närmare arbets professionella bokstäver, eftersom översynen av texterna till råden i textutformningsprocessen. Med möjlighet till virtuella publikationer ökar antalet förlag, som har krävt en växande efterfrågan på kvalificerad personal att utföra stavning och grammatik översyn. Internationaliseringsprocessen är en annan viktig faktor, eftersom det förde med sig ett ökat intresse av utländska invandrare och Portugal, en av de mest talas i världen.

Medan du studerar på St Louis, eftersom den första halvan är det möjligt att samla erfarenheter genom betalda praktikplatser med bidrag mellan R $ 300 och R $ 724,00, som erbjuds av institutionen och medlemsföretag genom scenen centrum. Efter avslutad examen ingångslöner överstiger R $ 1500. Under hela karriären genomsnittliga lönen överstiger R $ 6000. Studera i St Louis är att vara före din tid och sträva efter en framtid många landvinningar.

LÖNE ÅRSRÄNTA OMRÅDE

Initial R $ 1500,00 Full R $ 6,000.00

EXPERTIS

Har språket som en allierad och partner är daglig privilegium för Bachelor of Letters. Yrkesutbildning i St Louis gör att prestanda i flera områden, är undervisningen i skolor offentligt eller privat nätverk av primär och sekundär utbildning den viktigaste.

Efter examen kan du delta i en examen för dig att agera i högre utbildning, undervisning klasser i olika kurser och bedriva vetenskaplig forskning. Arbetet inom förlagsbranschen är en annan möjlighet, analysera och granska stavning och grammatik text. Det finns också möjlighet att agera i rådgivning och konsultation, skriva texter eller utföra utbildningsprocesser. Området är stort, och valet är ditt!

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Developing the society through quality services related to education and culture.

Developing the society through quality services related to education and culture. Läs mindre