Ungkarl i biochemistry

Allmänt

Programbeskrivning

Biokemi vid Messiah College

En examen i biokemi från Messias College förbereder dig för en mängd spännande karriärer som medicin, apoteksfält, allierade hälsoområden, rättsmedicin, laboratoriearbete, forskning och mer. Om du är intresserad av en karriär inom ett av dessa områden, är Messias högskolas biokemiämne en bra passform för din högskolupplevelse.

Som ett program som godkänts av American Chemical Society, erbjuder avdelningen en rigorös utbildning inom alla ämnesområden inom kemi och biokemi, vilket ger dig de intellektuella, experimentella och kommunikativa färdigheter som krävs för att förberedas som vetenskaplig professionell.

Biochemistry stora kännetecken

Som en biokemi stor vid Messias College, kommer du att kunna:

 • Forskning grön kemi, protein design, naturkemi kemi, flytande kristall kemi, material syntes och fytormediering.
 • Gå med i Medical Awareness Society (premedicinsk klubb), Sigma Zeta (national science and mathematics honors society) eller den amerikanska kemiska föreningsorganisationen Messias College student.
 • Studera med enastående kristna lärare som inte bara är högkvalificerade akademiskt utan också har stor erfarenhet inom sina områden.
 • Ta kurser som framgångsrikt förbereder dig att gå vidare till läkarskolan
 • Arbeta som laboratorieassistent, handledare eller tilläggsinstruktionsledare i avdelningen.
 • Delta i Vetenskaps, Teknik och Hälsovetenskaps Spring Symposium.
 • Komplett prehälsobevis rådgivande program för medicin, tandvård, apotek och veterinärmedicin.

Karriärmöjligheter för biochemistry majors

Som kandidatexamen i biokemi programmet är eleverna utrustade för att fortsätta karriär som:

 • Läkare
 • Kemisk analytiker
 • Allierad hälso-
 • Forskare
 • Labbtekniker
 • APOTEKARE
 • rättsmedicinska forskare
 • professor

Praktik och forskningsmöjligheter för biochemistry majors

Biochemistry and Chemistry majors konkurrerar bra för sommarforskningsprogram både på och utanför campus. Några av dessa inkluderar:

 • Messias Steinbrecher Summer Research-program
 • Pennsylvania State Hershey Medical Center-program
 • Summer REU (Research Experience for Undergraduate) -program. Nya studenter har blivit godkända till program på Cleveland Clinic, University of Georgia, University of North Texas, MIT, Johns Hopkins och University of Strausburg, i Frankrike.
 • Många Messiah College kemi och biokemi majors har haft praktikplatser hos Chemical Solutions, Ltd., i Harrisburg, PA.

Examensalternativ som biokemi huvudämne

Som student som studerar biokemi kan du välja mellan tre alternativ för biokemi. Kandidatexamen med ACS-certifiering är den mest rigorösa. Det innehåller inledande kurser inom alla kemiområden och innehåller grundutbildning som en nödvändig del av dina kurser. Detta är det bästa valet för dig om du vill bedriva en karriär i laboratoriet eller i forskning. Kandidatexamen är ett bra val om du vill bedriva en karriär inom laboratoriet eller hälsovården. Det innehåller inte en obligatorisk forskningskomponent. Kandidatexamen i biokemi kräver de minsta huvudkrediterna och innehåller mer valfria alternativ än någon BS-examen. BA-graden är ett bra val om du är intresserad av en karriär inom hälsovården, eftersom det ger mer tid att jobba med en minderårig, en annan stor eller volontäraktivitet utanför campus som alla förbättrar sin ansökan om läkarskola eller annan hälsa yrkesprogram

Biokemi är också ett bra val om du är intresserad av att jobba inom rättsmedicin. Forensic science kräver noggrann analytisk lab arbete i både kemi och genetik, i synnerhet. Tillägget av en straffrättslig minor, medan här på Messias College, är särskilt bra förberedelse för doktorsexamen i rättsvetenskap.

Forskningsmöjligheter och praktisk lärande

Under studiet av biokemi vid Messias College deltar nästan alla biokemi majors i forskarutbildning. Du kan välja projekt från alla vetenskapsavdelningar, jobba nära med en fakultetsmedlem, och kan till och med börja några av dessa projekt redan i ditt första år. Du har också möjlighet att bedriva sommarforskningsmöjligheter vid stora forskaruniversiteter, med hjälp av en stark rekommendation från Messias College fakultet.

Det finns möjligheter för biokemi studenter att arbeta som lab assistenter, handledare eller som kompletterande instruktionsledare i avdelningen.

Vår starka tonvikt på att utveckla laboratoriekunskaper och användningen av analytisk instrumentation under hela programmet gör dig särskilt attraktiv för industriella arbetsgivare. Många positioner är tillgängliga för kemister och biokemister.

stipendier

Messiah College erbjuder flera stipendier inklusive Provosts och College Honors Programs Scholarships varje med olika akademiska krav och deadlines. Vi måste få alla ansökningsmaterial senast den 15 januari för högsta stipendiehänsyn.

Internationella medborgare får tilldelas ytterligare ekonomiskt stöd från fall till fall med hjälp av de uppgifter som lämnats i International Student Scholarship Application (ISSA). Länken till ISSA-formuläret skickas till studenter tillsammans med antagningsbeslutsbrevet. Det innebär att ju tidigare antagningsprocessen är klar, desto tidigare studenter kan ansöka om ekonomiskt stöd och få ett paket.

Efter att ha subtraherat akademiskt stipendium och finansiellt stöd betalar internationella studenter mellan 20 000 - 30 000 USD varje år i fyra år. Den amerikanska ambassaden kommer att neka studentvisumförfrågningar om studenten inte kan visa stöd för finansiella dokument för att betala detta belopp för högskoleutgifter. Detta är en regeringsregel, inte universitetsregeln.

Vi kan acceptera din ansökan, officiella utskrift och testresultat när som helst under året. Du måste välja vilken term du skulle ange. Det finns två intag under varje läsår - i slutet av augusti för vår hösttermin och sen januari för vår vårperiod.

Efter examen

När du är examen är du väl beredd att fortsätta din utbildning på grundskolan, läkarskolan eller ett annat allierat hälsoområde eller omedelbart gå in i ett yrke i laboratoriet.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the sta ... Läs mer

Messiah College is a nationally ranked, private Christian college with a student body of 3,305 undergraduate and graduate students. Located in Mechanicsburg, Pa., Messiah is just 12 miles from the state capital, Harrisburg. Läs mindre
Mechanicsburg