Ungkarl i animalieproduktionen (EED)

Allmänt

3 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Programmet riktar sig mot studenter som är intresserade av en studie i boskapsuppfödningen. Mjölkkor, svin och fjäderfä är i fokus för denna studie, som innehåller omfattande praktik och kontakt med branschen.

Eleverna utbildas för positioner som rådgivare, försäljningschef, forskare, politisk rådgivare och entreprenör. De studerar på Aeres UAS i Dronten (Nederländerna) och Groupe ESA Angers (Frankrike). De olika färdigheter som krävs för att framgångsrikt uppfylla dessa positioner praktiseras i stor utsträckning. I programmet ingår också tekniska ämnen såsom foder, djurhälsa och djurskydd. Boskapssektorn har ett stort behov av välutbildade gård efterträdare, rådgivare och chefer som har en samhörighet med jordbrukssektorn.

Universitetet i Dronten är en av de berömda jordbruks universitet i Nederländerna när det gäller entreprenörskap. Det handlar inte bara om kunskap, det är också en fråga om att utveckla dig själv som en företagsam person.

Mervärdet av dina studier i Frankrike

Groupe ESA ligger i västra Frankrike, den ledande franska jordbruks- och Business Region. Med sina 2.630 studenter, är Groupe ESA den största högskolan för biovetenskap i Frankrike. Det erbjuder ett brett utbud av program i 10 huvudsakliga verksamhetsområden: jordbruk, livsmedel, landskapsvård, miljö, trädgårdsodling, vinodling, detaljhandel, handel, jordbruksnäringen förvaltning och Town & Country planering.

Huvuddragen i den pedagogiska erfarenheter på Groupe ESA fokuserar på intensiv coachning och en önskan att utveckla en känsla av entreprenörskap med en nära relation med näringslivet. Den ständiga utbyte med näringslivet gör Groupe ESA att stanna i samklang med de utmaningar och realiteter på arbetsplatsen. Angers är en pulserande stad med en exceptionell arv, bara 90 minuter från Paris och 60 minuter från Atlanten. På grund av den långa tradition av trädgårdsodling, är Angers idag den viktigaste centrum för växtodling och bearbetning i Europa, särskilt frön. Det är också ett förstklassigt ekonomiskt centrum för livsmedelsindustrin, banker och logistikföretag.

Studera i Nederländerna och Frankrike ger eleverna möjlighet att upptäcka andra kulturer och utveckla mänskliga egenskaper respekt, öppenhet, tolerans och uppfinningsrikedom.

Competencies

Framgångsrika utexaminerade kommer att vara behörig inom följande kompetensområden:

 • Rådgivning och råd på animalieproduktion
 • Marknadsutveckling och marknadsföringsstrategier för animalieprodukter
 • Politiska institut på nationell och internationell nivå (EU)
 • Tillämpad forskning animalieproduktion
 • företagande

dubbel examen

Aeres University of Applied Sciences och Groupe ESA erbjuder en dubbel examen europeisk Engineer Utbildningsprogram (EED) för studenter i boskapssektorn för framgångsrik karriär i en av följande profiler:

 • Konsult och rådgivare
 • Försäljning och kundansvarig
 • förvaltning entreprenörskap och företagande
 • produktion forskare boskap
 • Nationell eller europeisk politisk rådgivare

INREGISTRERA

Sökande för 1,5 år Kandidatexamen kurser måste ha:

 • Genomförda BTS, DUT, HND eller licens två eller åtminstone tre års universitetsstudier i jordbruket eller ett närliggande ämne
 • En minst poäng av 550 i TOEFL engelska test eller en formellt erkänd motsvarande såsom IELTS (nivå 6,0) eller IBT (79)
 • Förmågan att formulera ett sammanhängande i skriven engelska, och att ha en vision av den valda jarea av intresse. Uppsatsskrivning är en del av urvalsförfarandet
 • Stark motivation för att lyckas i branschen
 • Laganda, en flexibel inställning i en internationell arbetsmiljö
 • Finansiering i form av ett bidrag eller ett stipendium, eller privata medel

Kvalificering

Efter avslutad detta ettårs programmet kommer utexaminerade få en Ingenieur grad (kandidat examen) och Profession licens i djurhållning.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing ... Läs mer

Talent to grow. That is what Aeres University of Applied Sciences stands for. Our university is rooted in the agricultural and educational higher education. We focus on education, research and sharing knowledge. This is how we contribute to the development of innovative professionals. Professionals who are capable of taking responsible decisions in a complex world, with a natural talent for acting sustainable. Läs mindre
Almere , Dronten , Halifax regionala kommun + 2 Mer Mindre