Ungkarl av tillämpad vetenskap i livsmedel och företagsledning
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Nyckelinformation
Campus läge
0551, Irland
språk
Engelsk
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Heltid
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Begär info
Stipendier
Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier
Introduktion
Senaste uppmärksamhet åt konsumenternas rättigheter, produktansvar, livsmedelsstandarder och en att öka allmänhetens intresse för hälsa och nutrition har resulterat i kommersiella krav för akademiker som är behöriga inom områdena matstudier, Food Science and Technology, livsmedelssäkerhet, livsmedelskvalitet, Business & förvaltning, mat produktionsmetoder och näringslära. Den B.Appl.Sc i Mat & Business Management är utformad för att uppfylla detta behov genom att tillhandahålla industrin med flera kvalificerade akademiker som kan hjälpa dem att framgångsrikt konkurrera i en alltmer konkurrensutsatt och global marknad. Den B.Appl.Scis en heltid examen program som kombinerar mat och kulinariska färdigheter, livsmedelsteknik, livsmedelsproduktutveckling och sciencewith företagsledning och marknadsföring samtidigt erbjuda studenterna en placering i tredje år för att tillämpa sina kunskaper till arbetsplatsen.
Kursen vänder sig till studenter med ett starkt intresse för mat och livsmedelsproduktutveckling, kost och hälsa samt för studenter som är intresserade av att utveckla ett varierat utbud av entreprenörsförmåga och affärsmannaskap.
Den B.Appl.Sc i mat och Business Management är en 4 år, nivå 8, Honours Degree kurs. I årskurs 1 elever kommer att studera en mängd inledande moduler inklusive mat Förberedelse, kulinariska kunskaper och vetenskap som består av laborationer som underbyggs av teoretiska föreläsningar. Ytterligare områden av studien inkluderar kost, kost och hälsa, ekonomi, marknadsföring, affärs Managementand ICT.
I årskurs 2 studenter kommer att bygga på den grund kunskap om år 1 och kommer att genomföra studier inom tillämpad kulinariska färdigheter, kreativ mat design, kost, Livsmedelsvetenskap, ekonomi, marknadsföring och företagsledning.
Under år 3 elever kommer att ytterligare öka sin mat och affärsmässiga kunskaper inom livsmedelsprodukt Innovation och utveckling, kost och sensorisk analys av livsmedel, marknadsföring och New företagsutveckling. Dessutom, Årskurs 3 av programmet omfattar möjligheten av en strukturerad 20 veckor praktik nationellt eller internationellt i en mängd olika livsmedelsindustrier och livsmedelsrelaterade organisationer.
I Årskurs 4 studenter lär kommer att fokusera på nyckelkompetenser i samband med livsmedelskvalitet Management, Livsmedelsförädling Innovation, Strategic Management, Human Resource Management och forskning kompetens. Studenterna kommer också att få livsmedelssäkerheten och kvalitetsstandard utbildning i HACCP och BRC principer Vad är programinträdeskriterierna för internationella studenter? • 70% eller högre i High School Undersökningar • En laboratorievetenskap föremål i final High School Examination (en för fysik, kemi, biologi eller motsvarande). • En poäng på 6,5 i IELTS (http://www.ielts.org/ för information om IELTS test) eller motsvarande English Language poäng (Cambridge eller TOEFL) • Ifylld ansökningsblankett som innehåller ett personligt uttalande (300 ord) • två referenser för att stödja ansökan urvalskriterier ifyllt ansökningsformulär, översyn av high school provresultat; bevis på engelska språkresultat och personligt uttalande.
Arbetsmöjligheter efter examen • Livsmedelsproduktion och innovation • Ny produktutveckling i livsmedels Industries • Kvalitetskontroll • sensorisk analys • Marknadsföring / Försäljning • Övervakning & Management i livsmedelsindustrin • Etablera egen mat / dryck företag • Rådgivning och forskning
Om skolan
Frågor
Liknande kurser
Bachelor of Science in Home Economics and Nutritional Sciences
- Osnabrück, Tyskland