Ungkarl av media design i rörelse design

Allmänt

5 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Göra text, illustrationer och bilder röra sig i musikvideor, TV-reklam och filmer är specialitet Motion Graphics Designer. Specialisera in Motion Design och vi ska lära dig viktiga tekniska färdigheter såsom 2D och 3D-animering, visuella effekter, sammansättning, bildbehandling och text koreografi, så att du har erfarenhet och bevis för att arbeta med en mängd olika klient trosor.

animation

Karriär & Industry

Designen kommer till liv när du utvecklar rörlig grafik för reklam, titelsekvenser, musikvideor och TV. I kursen ingår 2D och 3D-animering, visuella effekter, sammansättning, bildbehandling och text koreografi. Utexaminerade in i branschen med en portfölj som visar upp sin förmåga att svara på kundens trosor, samarbeta över flera discipliner och erfarenhet av att arbeta i produktionen.

Motion Designers kan gå på att arbeta i:

  • Tv;
  • Reklam;
  • Produktions hus;
  • Corporate företag händelse;
  • eller som frilansare

Kursupplägg

År 1

En introduktion till teori, praktik och övergripande principerna som tillåter dig att effektivt bemöta trosor. Du är också nedsänkta i studion för att utveckla praktiska och tankar färdigheter. Majors införs genom teori och studiokomponenter.

År 2

Bygga på kunskap under det första året med betoning på produktion av innovativa video och rörelse grafiska kampanjer för TV-reklam, musikvideor och logotyp animation. Förvärva grundläggande färdigheter i kommunikation, pitching, och samarbete är en viktig del av året. Studenter är också beväpnade med strategier och metoder för att utveckla sin egen linje av utredningen.

År 3

Det sista året omfattar grundläggande affärsmetoder, forskningsmetoder och projektledning innan ett tvärvetenskapligt grupparbete utmanar dig att syntetisera dina kunskaper och färdigheter som en del av ett kreativt team. Du kommer också att inleda ett halvår, praktikbaserad undersökning av rörlig grafik.

Studera i Adelaide

Media Design School samarbetar med Torrens University Australien att erbjuda ett urval av våra prisbelönta program i Australien. Torrens University Australien, det första omfattande australiska universitet att öppnas i mer än 20 år, kommer att erbjuda Media Design School kurser i två spännande platser: Sydney, New South Wales och Adelaide, South Australia. Dessa grader kommer att vara av särskilt intresse för studenter som vill få sin examen på kortare tid, som Torrens University Australien ger studenterna möjlighet att slutföra sin examen i en snabbare takt under två år, inte tre.

Studera i San Diego

Media Design School samarbetar med kolleger Laureate Design University, newschool för arkitektur och design i San Diego, USA, för att erbjuda våra prisbelönta Media Design kurs i en stad känd för att omfamna digitala och kreativa tekniker. Beläget i samma stad som den ikoniska San Diego Comic-Con International kommer Bachelor of Science i mediedesign ge eleverna de kreativa och tekniska färdigheter som behövs för att komma in i spelindustrin.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Läs mindre
Auckland , San Diego , Milan , bangkok , Adelaide + 4 Mer Mindre