Ungkarl av media design i interaktiv design

Allmänt

5 tillgängliga platser

Programbeskrivning

En Bachelor of Media Design specialiserat sig på Interactive Design förbereder dig för de tekniska kraven för webbdesign och mobila industrin utveckling. När du flyttar längs banan, du experimentera med en mängd olika teorier interaktiv och dynamisk design och vara nedsänkta i grundläggande digitala designprocesser såsom front-end webbutveckling, interaktiva program, och innehållshanteringssystem. Du kommer också att ta fram interaktiva konstruktionslösningar som svar på kreativa och tekniska trosor från industrin.

interaktiv design

Karriär & Industry

Interaktiv design kommer att ge dig grunderna i både användargränssnitt och användarupplevelse design; två mycket eftertraktade specialistkunskaper för front-end utvecklare, webbutvecklare och mobila applikations Designers.

Du kommer att utveckla färdigheter att lära begrepp och processer för tankar, planering och prototyper av interaktiva konstruktionslösningar, samt förmåga att förbereda effektiva förslag och ge målmedvetna interaktiva upplevelser.

En betydande fokus kommer att läggas på projektbaserat lärande genom utveckling av interaktiv design och tekniska lösningar som svar på kreativa och tekniska trosor.

Karriärvägar inkluderar:

  • webbdesigner
  • Front utvecklare
  • Mobil applikation utvecklare
  • Användargränssnitt programmerare

Kursupplägg

År 1

Du introduceras till teorier och principer för interaktiv design metoder med fokus på mål-centrerad, plattformsoberoende och användarupplevelse design.

En betydande fokus kommer att läggas på projektbaserat lärande genom utveckling av interaktiv design och tekniska lösningar som svar på kreativa och tekniska trosor.

År 2

Genom en kombination av föreläsningar, grupparbeten och diskussioner du introduceras till interaktiv design ur ett historiskt perspektiv. Du utvecklar också en vokabulär och förståelse för den oro som interaktiv design för att bättre analysera arbete och svara på kreativa trosor. Denna kunskap omsätts i praktiken som en del av studion komponenten.

År 3

Genom arbete på din slutliga portfölj, reflektera över dina specifika styrkor och svagheter, egenreklam kunskaper och utveckla medvetenhet om hur man skulle kunna passa in i industrin som en professionell. Detta bidrar till att förbereda dig för Capstone Project: praktikbaserad meddelande och framtida anställning.

Studera i Adelaide

Media Design School samarbetar med Torrens University Australien att erbjuda ett urval av våra prisbelönta program i Australien. Torrens University Australien, det första omfattande australiska universitet att öppnas i mer än 20 år, kommer att erbjuda Media Design School kurser i två spännande platser: Sydney, New South Wales och Adelaide, South Australia. Dessa grader kommer att vara av särskilt intresse för studenter som vill få sin examen på kortare tid, som Torrens University Australien ger studenterna möjlighet att slutföra sin examen i en snabbare takt under två år, inte tre.

Studera i San Diego

Media Design School samarbetar med kolleger Laureate Design University, newschool för arkitektur och design i San Diego, USA, för att erbjuda våra prisbelönta Media Design kurs i en stad känd för att omfamna digitala och kreativa tekniker. Beläget i samma stad som den ikoniska San Diego Comic-Con International kommer Bachelor of Science i mediedesign ge eleverna de kreativa och tekniska färdigheter som behövs för att komma in i spelindustrin.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Läs mindre
Auckland , San Diego , Milan , bangkok , Adelaide + 4 Mer Mindre