Ungkarl av media design i grafisk design

Allmänt

5 tillgängliga platser

Programbeskrivning

En Bachelor of Media Design specialiserat sig på grafisk design kommer att lära dig hur man kommunicerar med hjälp av text, bilder och bilda göra visuella anslutningar och hantverk idéer till meningsfulla interaktioner. I slutet av din tredje året, kommer du att ha utformat, konstruerat och dokumenterat en kropp av arbete i en portfölj som representerar ditt perspektiv som en framväxande professionell designer.

grafisk design alumner

Karriär & Industry

Grafisk design lär dig att kommunicera med text, bild och form göra visuella anslutningar och hur farkosten frön av idéer och information till meningsfulla interaktioner.

Under ditt första år kommer du att introduceras till grafisk design discipliner, historiska influenser och teorier, principer och processer för grafisk design. Några av de ämnen som behandlas inkluderar marknadsundersökningar, typografi och varumärkesidentitet.

I slutet av din tredje året, kommer du att ha utformat, konstruerat och dokumenterat en kropp av arbete som representerar ditt perspektiv som en framväxande professionell designer. Detta arbete kommer att visas som en del av det tredje året elevutställning.

Kursen leds av en skicklig team av internationella grafisk design yrkesverksamma med nära kopplingar till industrin.

Karriärvägar inkluderar:

  • Creative director eller Studio Manager
  • Grafisk formgivare och illustratör
  • Webb och mobila gränssnitt designer
  • varumärke specialist
  • Frilansare
grafisk design

Kursupplägg

År 1

En introduktion till grafisk design discipliner, historiska influenser och teorier, principer och processer för grafisk design. Avancerad tankar och kreativa problemlösningsstrategier omfattas också. Du sedan nedsänkt i en projektbaserad miljö att omsätta denna kunskap i praktiken och utveckla tekniska lösningar för att konstruera trosor.

År 2

Genom en kombination av föreläsningar, grupparbeten och diskussioner du introduceras till grafisk design ur ett historiskt perspektiv. Du kommer att utveckla en vokabulär och förståelse för den oro som grafisk design för att bättre analysera arbete och svara på kreativa trosor. Denna kunskap omsätts i praktiken som en del av studion komponenten.

År 3

Genom arbete på din slutliga portfölj, reflektera över dina egna specifika styrkor och svagheter, egenreklam kunskaper och utveckla medvetenhet om hur man skulle kunna passa in i industrin som en professionell. Detta bidrar till att förbereda dig för Capstone Project: praktikbaserad meddelande och framtida anställning.

Studera i Adelaide

Media Design School samarbetar med Torrens University Australien att erbjuda ett urval av våra prisbelönta program i Australien. Torrens University Australien, det första omfattande australiska universitet att öppnas i mer än 20 år, kommer att erbjuda Media Design School kurser i två spännande platser: Sydney, New South Wales och Adelaide, South Australia. Dessa grader kommer att vara av särskilt intresse för studenter som vill få sin examen på kortare tid, som Torrens University Australien ger studenterna möjlighet att slutföra sin examen i en snabbare takt under två år, inte tre.

Studera i San Diego

Media Design School samarbetar med kolleger Laureate Design University, newschool för arkitektur och design i San Diego, USA, för att erbjuda våra prisbelönta Media Design kurs i en stad känd för att omfamna digitala och kreativa tekniker. Beläget i samma stad som den ikoniska San Diego Comic-Con International kommer Bachelor of Science i mediedesign ge eleverna de kreativa och tekniska färdigheter som behövs för att komma in i spelindustrin.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Läs mindre
Auckland , San Diego , Milan , bangkok , Adelaide + 4 Mer Mindre