Ungkarl av konst & design - 3D-animering och visuella effekter

Allmänt

5 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Skapa det omöjliga. Utveckla fantastiska 3D-animering och bilder och lära sig att använda visuella effekter för att blåsa upp saker ... utan misstag blåser datorn upp! Vår prisbelönta fakultet tar dig med på en uppslukande färd; lära dig grunderna i modellering, rendering, belysning och teknisk inriktning som kulminerar med att du är en del av en fantastisk, industri-nivå kortfilm i din sista året.

animerings detta elev

Karriär & Industry

För att lyckas i filmen efterproduktion industrin, måste du ha goda kunskaper och säker att använda branschstandard visuella effekter programvara. Du behöver också erfarenhet av att tillämpa kreativt tänkande och problemlösning i en samverkande och krävande miljö. Arbetsgivarna värdesätter våra studenter eftersom kursen fokuserar på de tekniska färdigheter och mjuka färdigheter du behöver i branschen.

Din första året börjar med en åtta vecka introduktion till en värld av datorgrafik. Du avsluta året genom att arbeta med en intensiv men givande kort 3D produktion som kommer att se till att du har akademisk grund och färdigheter du behöver för att gå vidare hela din examen.

Under din andra året, kommer du att bli ombedd att välja en specialisering inom visuella effekter, tekniska studier eller 3D-animation, som gör att du kan finjustera din särskild kompetens.

Din sista året kommer att se dig arbeta på ett antal industri nivå produktioner som kulminerar med att du är en del av en fantastisk, state-of-the-art kortfilm. Du kommer också att avsluta din sista året med ett forskningsprojekt som ger dig med kompetens att ta dina kunskaper om 3D-animation och datorgrafik (CG) till nya nivåer.

  • Akademiker har gått vidare till arbete på storsäljande filmer inklusive Avatar och The Hobbit
  • Student kortfilmer emot internationella utmärkelser
  • Akademiker är efterfrågan på deras erfarenhet av att arbeta på större projekt inom en studio-liknande miljö
  • Karriärvägar inkluderar 3D Modeler, Compositor, VFX konstnär, tecknare, teknisk direktör, Effekter Designer.
animation

Behörighet

Allmänt insläpp

För att kvalificera sig för General Admission, behöver du minst kvalificering av NCEA universitetsstudier eller motsvarande, såsom CIE eller IB University ingång, eller, nivå 4 eller högre examen från en närstående disciplin.

Internationella studenter

Om du är en internationell student, måste du bevisa att du har tillräckliga kunskaper i engelska för att kunna slutföra den här kursen. Vi kommer att titta efter Academic IELTS 6,0 (minimum), eller motsvarande kompetens om engelska inte är ditt första språk.

Senast uppdaterad Mar 2020

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications

Media Design School is New Zealand’s most-awarded tertiary institute for digital and creative technology qualifications Läs mindre
Auckland , San Diego , Milan , bangkok , Adelaide + 4 Mer Mindre